FOXHOUND Odesláno Březen 12, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2019 Ahoj, na mém starém X-BOX 360 ELITE 120 GB s nějvětší pravděpodobností částečně odešla mechanika (LITE-ON), flash LT+ 3.0 (flasher Rendis - ale ten již nereaguje a nevím, jestli se tímto ještě zabývá). Celý X-BOX jsem (podle návodu na https://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/37789-podzimni-uklid-jak-rozebrat-a-vycistit-xbox-360) rozebral, mechaniku taky a vyčistil, ale výsledkem je, že načítá pouze filmová a hudební CD a DVD a originální hry, pálené nikoliv. Je možné, že jsem tu čočku nevyčistil dostatečně, ale nevím. Potřeboval bych jí vyměnit za jinou a samozřejmě flashnutou stejným způsobem, abych vše fungovalo jako doposud - přijde mi škoda ho vyhodit, přeci jenom Guitar Hero si na XONE nezahraju. Můžete mi prosím pomoci ? V ideálním případě bych byl rád, kdyby mi mechaniku někdo vyměnil, nastavil a zprovoznil. Z různých místních diskuzí vím, že se musí nahrát nějaký key ze staré mechaniky, spárovat s konzolí, apod., ale jsem v tomto ohledu naprostej amatér. Díky moc a předem se omlouvám, pokud jsem pro tento požadavek zvolil špatné vlákno. Petr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 12, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2019 Řekl bych že si to vlastně dobře opravil, když to bere jen originální disky :-). okajos a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.