filip24 Odesláno Březen 14, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2019 Zdravím. Mám problém s posláním nového hesla na playdlstation network. Heslo jsem zapoměl. A když dam poslat nove na email tak nic nedojde. Zkoušel jsem to aji na playstatiom.com a taky nic. Poradi mi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Březen 14, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2019 Jseš si jistý tím, že email, na který si necháváš posílat heslo, je svázaný s daným účtem, ke kterému jsi heslo zapomněl? Pokud ano, doporučuji kontaktovat podporu Sony Playstation, kde tuto informaci jednak ověří a pak dokáží zjistit, kde je případně problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 14, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2019 koukni do spamu v mailu. take je mozne, ze ucet ti nekdo ukradl a zmenil email i heslo. Nejlepe kontaktovat podporu jak pise drak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michaelvas123 Odesláno Červen 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2019 V 14. 3. 2019 at 15:53, drak3go napsal: Jseš si jistý tím, že email, na který si necháváš posílat heslo, je svázaný s daným účtem, ke kterému jsi heslo zapomněl? Pokud ano, doporučuji kontaktovat podporu Sony Playstation, kde tuto informaci jednak ověří a pak dokáží zjistit, kde je případně problém. Pokud mohu poprosit mám samý problém a hledám podporu kde je možnost jim napsat ale nemohu to najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Červen 10, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2019 https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/#!/ Porklikáním se k tématu k obnovení hesla se dostaneš i k tel. číslu, na které jim můžeš zavolat. michaelvas123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
filip24
Zdravím. Mám problém s posláním nového hesla na playdlstation network. Heslo jsem zapoměl. A když dam poslat nove na email tak nic nedojde. Zkoušel jsem to aji na playstatiom.com a taky nic. Poradi mi nekdo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.