JamesCZET Odesláno Březen 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2019 Zdravím Nevíte někdo, co je pro mě lepší. Mám rád: Open world, craftění, rozhodování.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 30, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2019 Zaklínač :) GTA je spíše hra založená na akci a to rozhodování tam má skoro nulový vliv oproti Zaklínači :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesCZET Odesláno Březen 30, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2019 Super, tak děkuji za odpověď. Jen tak mimochodem. Mám možnost si to koupit jak krabicovku, tak i na store. Minulý příspěvek jsem se právě ptal, jestli když si to koupím na store, tak jestli ta hra vlastní češtinu. Kupuji si to na store, kde ceny jsou v Kc, měla by to být cz store, ne? A pokud ano, měla by vlastnit hra češtinu, že? Já jen, abych neutratil osm stovek a nebudu tomu rozumět i přesto, když mám možnost si koupit krabicovku. Jde o to, že se mi nechce čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 30, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2019 Ano češtinu Zaklínač má ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesCZET Odesláno Březen 30, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2019 Super, děkuji. Jsem rád, že nemusím čekat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 30, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2019 před 6 minutami, JamesCZET napsal: Super, tak děkuji za odpověď. Jen tak mimochodem. Mám možnost si to koupit jak krabicovku, tak i na store. Minulý příspěvek jsem se právě ptal, jestli když si to koupím na store, tak jestli ta hra vlastní češtinu. Kupuji si to na store, kde ceny jsou v Kc, měla by to být cz store, ne? A pokud ano, měla by vlastnit hra češtinu, že? Já jen, abych neutratil osm stovek a nebudu tomu rozumět i přesto, když mám možnost si koupit krabicovku. Jde o to, že se mi nechce čekat Můžeš mi říct, z jakého důvodu se na zodpovězený dotaz ptáš potřetí? Sám jsi navíc napsal, že už ses v "minulém příspěvku ptal". Bylo ti odpovězeno jak v něm, tak v chatu. Ber to jako varování, tohle už příště bude bráno jako spam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesCZET Odesláno Březen 30, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2019 před 11 minutami, spenat napsal: Můžeš mi říct, z jakého důvodu se na zodpovězený dotaz ptáš potřetí? Sám jsi navíc napsal, že už ses v "minulém příspěvku ptal". Bylo ti odpovězeno jak v něm, tak v chatu. Ber to jako varování, tohle už příště bude bráno jako spam. Junior znamená, jako něco, že je nový? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 30, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2019 1. Právě jsi mi udělil dva negativní feedbacky, které se používají na nákup/prodej. To je hrubě proti pravidlům fóra. 2. Jsi tu na fóru nový, máš tu 5 příspěvků a chováš se opravdu šíleně arogantně. 3. Jsi tu zaregistrovaný 18 hodin a už máš třetí napomenutí, gratuluji, téma zamykám a uděluji ban (viz chat). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts