Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

SD karta

Otázka

Odesláno

Ahoj, potreboval bych poradit ohledne SD karty, koupil jsem si kartu GOODRAM Micro SDXC card 128GB, Class 10, UHSI, vlozil jsem ji do Nintenda a to mi oznamilo, ze je treba provest update, coz jsem ucinil, ovsem po restartu a samozrejme jem zkousel i vytahnout kartu atd. , ji Nintendo nevidi, format jsem zkousel vsemozny a stale nic, nevi nekdo, kde by mohl byt problem?

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Zkoušel jsem i jinou kartu a nic, ovšem,když jsem v hlavě prováděl rekonstrukci jak k tomu mohlo dojít, tak jsem neuvedl důležitou informaci, že jsem zkoušel nahrát Atmosphere, kdy se nenahrál právě z důvodu, že nemohl najít SD kartu, rebootoval jsem Switch a karta nebyla vidět, no a právě proto jsem si myslel, že Switch neviděl kartu ještě před pokusem nahrát Atmosphere. 

• 0
Odesláno

Nintendo Switch 8.0.1 po zakoupení karty GOODRAM Micro SDXC card 128GB, Class 10, UHSI ( exFAT, FAT32 ), jsem ji vložil do Nintenda a ihned se zobrazila hláška o update, asi z důvodu, že jsem do Nintenda po celé dva roky nevložil žádnou kartu, takže jsem bral za to, že ji Nintendo vidí a je tedy vše ok, bohužel jsem hloupě nezkontroloval, zdali je viditelná v data managment. O pár dní později jsem se pokusil nahrát AtlasNX Kosmos v12.1.1, vše OK, do fáze kdy jsem dal inject payload Hekate CTCaer v4.10.1, tady už byl problém, že hekate nemělo přístup ke kartě a po restart v OFW ji Nintendo taky nevidí . Snad je to teď pochopitelnějsí 😄

Jóóó' a zkoušel jsem i jiné karty a taky nic, našel jsem na gbatemp.net podobný problém, né-li stejný, ale asi nejsem dostatečně zdatný v Angličtině, jelikož nejsem schopný identifikovat solution 😄

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu