Six Feet Under Odesláno Květen 5, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2019 Zdravím Pustím sběratelku Sekira, vše v super stavu, disk v mechanice max hodinu. Za 4000,- přenechám někomu, kdo zvládne doma poslouchat svoji ženskou ohledem toho, že ve 30 už je starý na to, aby měl doma hračky, když je dospělý člověk. Opravdový důvod prodeje je jednoduše nechuť hrát cokoliv, tak ať dělá radost někomu, kdo ji ocení více Fotky není problém dodat v případě zájmu EDIT @SAIXX refresh inzerátu je možný nejdříve po 48h (pravidla jsi jistě četl?) nehledě na to, že je dle mého zbytečné ho posouvat nahoru když tam je mirai_trunks, Martinoslav a panzpohadky reagoval na 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 5, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2019 Vymen manzelku Ta moje mi sberatelky obcas sama kupuje Six Feet Under a panzpohadky reagoval na 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Six Feet Under Odesláno Květen 5, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2019 Marťas, to byl jen joke. Naposledy mi ta moje hlásila, že Diablo byl celý chudák pod prachem, tak mu udělala očistu S tím doma problém není Prodávám, protože mi to jen leží doma a nehraju Martinoslav reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 5, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2019 Chaaaapu, ja jsem v podobny fazi, hraju jen malo, ale hral bych vic, kdyby byl cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Six Feet Under Odesláno Květen 5, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2019 Já už mám člověče půl roku období, kdy na to vůbec nemám náladu. Tak snad to není nemoc a přejde to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 5, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2019 To tak bejva, chce to si dat pauzu, klidne pulrok, rok... pak prijde nejaka nadhra a zase te to chyti Six Feet Under a okajos reagoval na 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 5, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2019 Tady ten případ vyřeší jen Last of us 2:) Six Feet Under reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts