Czeda23 Odesláno Květen 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2019 Zdravím jak máte nastavenou telku LG uhd v HDR aby hry byli co nejhezčí babrám se v nastavení ale furt nejsem spokojen ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2019 Zkus tuto stránku https://www.rtings.com/ vyber si modelovou řadu své TV a podle jejich kalibrace si nastav obraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 8, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2019 Levnejsi Tv a nejenom LG moc HDR neumi. ja jsem to na philipsu radsi vypnul. Prvni tv, kde ma cenu vubec zacit resit hdr je samsung nu8002. coz je 20k+ cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogVader Odesláno Červenec 17, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2019 Jj mám lg za 25 a HDR mám radši vypnuté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.