Kamel Odesláno Květen 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2019 Hráči, nabízím k prodeji novou edici Days Gone Special Edition, kupovanou u židoJRC. Edice je pouze vybalená z blistru. Obsahuje disk se hrou, artbook, soundtrack na cd, steelbook a DLC bonusy. Edice je vybalená protože jsem si po zakoupení všiml, že je promáčklej steelbook a na místě jsem řešil reklamaci steelbooku, který mi z centrály zaslali nový, takže edice je netknutá a vše vpořádku. Prodávám, protože jsem sehnal Sběratelskou edici - viz můj chlubící post s fotkama. Cenu bych si představoval za celou edici cca 1300,- Zájemci prosím sz. Pokud by kdokoliv z vás chtěl foto, mohu zaslat do soukromky. EDIT: úprava ceny edit @SAIXX dodržuj prosím pravdila. Refresh je možný nejdříve po 48h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 4, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2019 Prodáno mimo židovské fórum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts