Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Crash Team Racing: Nitro Fueled


PetrM74

Recommended Posts

Ahoj,

Netušíte někdo, zda při lokálním multiplayeru bude muset mít každý hráč svůj ovladač, tedy pro 4 hráče budu potřebovat 4 DualShocky, nebo budou třeba moci hrát dva na jednom ovladači, případně bude možno pro ovládání použít mobil apod.?

Hra se mi líbí, ale pokud by hra ve čtyřech znamenala koupit s hrou i dva další DS4, tak už je to docela darda. 

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Neprijde ti Micro Machines trochu jine na ovladani? Jak bys chtel pouzivat na jedne pulce dualshocku turbo kdyz se pouziva "driftovanim" a hlavne zavodni hra na jednom dualshocku ve dvou to bys chtel mit pripevneny ovladac na stole aby se nehybal kdyz do nej druhy vic zatlaci? Ne nejde to 1 hrac = 1 dualshock 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No závodní hra...

Podle mě má rozhodně blíž k Micro Machines, než třeba k Gran Turismo, alespoň my jste to vždycky brali spíše jako party hru, u které se vyblbneme celá rodina, mladí i starší, a kdo vyhraje se až tak neřeší.

Takhle, myslel jsem si to, ale jak se říká, všechno jde, když se chce, jen malé děti se musí nosit. 😉

V tom případě škoda, že nenabízí nějakou edici s přibaleným aspoň jedním DS4 za výhodnější cenu, protože dávat ke hře další cca 2500 za dva DS4 se mi opravdu nechce. Holt budeme dál pařit ve čtyřech původní verzi na PS3, ke které mám ovladačů dost, protože není tak vybíravá. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Zdravím a mám dotaz z trochu jiného soudku. Nejsem moc kovaný v módu Grand Prix (vůbec ho nehraju). Zatím sem si projel jen Adventure v módu Classic (chtěl jsem origo jak sem to hrál kdysi na PSX) a při různých akcích hrajeme Local Arcade. Teď mě ale hra bombarduje novýma tratěma (a autama, ty mi jsou ale spíš ukradené). Co bych se chtěl zeptat... : ty nové tratě, pokud bych si spustil mód Adventure ve verzi Nitro Fueled se nějak projeví? Čili v tomhle módu je nějak budu moc hrát? Nebo je jen odemknu a budu je moct hrát na Local Arcade případně po síti? (což nehraju). Konkrétně mi jde o to, jestli má cenu spouštět Adventure mód ve verzi Nitro Fueled, kde by se ty nové tratě mohly projevit. Za odpovědi děkuji :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu