Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ukladanie hier


Libor 2581

Recommended Posts

Zdravím vás, ešte som PS 4 nemal ale dost nad nou rozmýšlam len jednu vec chcem zistit a neviem ak oto je tak snad to opíšem dobre. Kamoš mi povedal že ked hra nejaku hru tak ked sa mu uloží tak v pohode ale že nemože ho vypnut zo zasuvky len čisto konzolu može ale ako nahle že ked ho vypne zo zasuvky mu zmaže všetky save a ked chcem aby mi save šli musím si na rok predplatit PS Plus aby sa tie save ukladali, tak sa vas chcem opýtat či niekto nevie ako to je. Za každú odpvoed dakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

Savy se urcite nemazou pri vypnuti ze zasuvky. jsou ulozeny na pevnem disku ps4ky a tam budou az dokud je rucne nesmazes. Muze se stat, ze pri vypadku proudu dojde k poskozeni souboru na pevnem disku a data se ztrati, tedy prijdes i o savy-ulozene pozice. PS plus umoznuji automatickou zalohu ulozenych pozic na servr Sony, tedy mimo zvoji PS4ku, odkud si je muzes kdykoliv z5 stahnout a jsou v bezpeci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu