Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

AI: The Somnium Files

mademan2

Recommended Posts

Zdá se mi to nebo žádný český obchod nemá tuto hru? Sice je to na steamu ale jakákoliv retail verze není v čechách dostupná. Našli jste někdo něco?
Btw pokud jste o téhle hře neslyšeli a jste fanoušci 999 (Zero Escape series) Tak vřele doporučuji, má to i ARG a kanál na youtube a tak, skvělý marketing.

Díky za odpovědi 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vím no, proto bych rád právě koupil retail verzi, idealně collectors edici and nikde to není. 

Myslíš že to není na heurece etc. protože to vychází za dva a půl měsíce? Většina her jsou tam i půl roku dopředu a víc. Doufám že to tu bude vydané, jako bylo by divné kdyby ne ale i tak mi to už teď přijde zvláštní.

Ale je to možná tím že to mělo původně vyjít 26.7 ale bylo to opožděné tak třeba je to způsobené tím odložením. 

Btw, pokud to půjde, jak jsem psal budu kupovat tu secret agent edici (kolektorka) ale chci tu hru hrát na pc, tak kdyby si ode mě někdo chtěl koupit jen tu hru třeba za 25 eček tak se rád domluvím, protože ten ps4 disk mi bude k ničemu. 

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Ano ale když se podíváš tak většina těch her (možná všechny) jsou obyč verze nebo jen nějaké Deluxe s minimálním obsahem navíc. V dnešní době jsou sběratelská a vyšší edice oznámeny k předobjednávkám třeba jen pár týdnů před vydáním hry :)

Odkaz ke komentáři

• 4 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu