pytlos Odesláno Srpen 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2019 Ahoj, je prosím možné dostat do switche s cfw češtinu do her? Kdysi jsem tu četl, že se někomu podařilo počeštit LA Noire pro switch. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 niasis Odesláno Srpen 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2019 LA Noire pro switch bych v cz bral taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 8, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2019 Ahoj, můžeš se podívat, jak funguje LayeredFS. To je cesta, kterou bys teoreticky mohl hodit češtinu na Switch hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 niasis Odesláno Srpen 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2019 Uvažuje se o nějakém návodu, který by byl v cz a velice nápomocný, aby jsme si mohli dát češtinu do her na Nintendo switch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pytlos Odesláno Srpen 8, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2019 Díky za tip kouknu na to. Podařilo se to někomu to obstojně zprovoznit. Právě jsem viděl, že už je k dostání Pillars of eternity a kdyby to bylo v cz tak bych se do toho pustil mnohem raději Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 9, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2019 Návod lze udělat jen obecně, tedy jak LayeredFS funguje. Rozhodně nejde udělat návod, kde bude přímo, jaké soubory je potřeba zkopírovat/upravit pro funkční češtinu, u každé hry je to úplně jiné. Až se k tomu dnes dostanu, vyzkouším češtinu na Pillars of Eternity a dám vědět. pytlos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 12, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2019 Tak jsem češtinu o víkendu zkoušel dostat do PoE, nicméně bezúspěšně. Háček je v tom, že nevím, jakou adresářovou strukturu používá tahle hra Pokud by někdo zjistil, dejte vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pytlos Odesláno Srpen 12, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2019 Škoda :). Tak třeba to časem projde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 12, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2019 Tak jsem to ještě nevzdal Podařilo se mi hru extrahovat, takže adresářovou strukturu už znám. Dám vědět, jestli na něco přijdu. niasis a pytlos reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 niasis Odesláno Srpen 12, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2019 To by bylo hodně super. Držím palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mamba Odesláno Říjen 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2019 Už hraje někdo českou verzi zaklinače ? Na internetu už je ke stažení ale nevím jestli tam je čeština ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 11, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2019 V Zaklínači čeština je, to je potvrzené už delší dobu Co se warezu týče, ten je tu zakázaný řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pytlos
Ahoj, je prosím možné dostat do switche s cfw češtinu do her? Kdysi jsem tu četl, že se někomu podařilo počeštit LA Noire pro switch. Děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.