Jump to content
  • 0

Ps4 nejede internet přes lan

Question

Posted

Ahoj chtěl bych se zeptat asi vím čím to bude ale raději se zeptám měl jsme ps4 připojený přes LAN kabel a po bouřce nám vyhořel router a od té doby to nejede přes kabel přes WiFi je vše ok ale LAN ani za boha nic, je ale zajímavé že do toho routeru byl zapojeny i počítač a televize a nic a aby to nebylo tak jednoduché tak od té doby když zapnu PS tak mi to píše že je připojeno mnoho USB zařízení  myslím si že se tama něco prohnalo a odpálilo to ale jestli to někdo už zažil a bylo to jen něco jiného tak budu rád za každou radu  a ještě jedna otázka šlo by to dát na reklamaci když ho mám v záruce? Díky 

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Ahoj, mně se stalo něco podobného, akorát že mi shořela kromě rychlovarné konvice a kazeťáku od komančů veškerá elektrotechnika, co jsem měl v baráku zapojenou do zásuvek (i když nebyla zaplá). Plus samozřejmě rozvody a elektrické topení.

Začnu možná blbů otázkou, ale tukabel z routeru do pska si měnil? Pokud ne, zkus ho vyměnit. Já měl třeba satelitní coax rozpadlý na prach.

No a s tím mnoho usb zařízení, jdi v psku do nastavení / zařízení. Tam najdeš seznam všech připojených i registrovaných zařízení. Projdi všechny typy (blůtů, audio, usb,...) co tam jsou a podívaj sa, kolik a jaké zařízení máš připojené/registrované. Kdyžtak něco, co se ti tam nebude zdát, promaž.

Pokud by ani to nepomohlo, pokud máš v záruce reklamuj s tím, žes psko ráno normálně zapl a vyskočila ti tato hláška.