vojta22 Odesláno Říjen 8, 2019 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2019 Zdravim nema nekdo prosim stranku nebo nevi nekdo kde sezenu nove informace ohledne hacku switche ? jestli se neco planuje na patchnute verze a jak jsou daleko a tak dale ? dekuji . Citovat
0 Rescueman Odesláno Listopad 6, 2019 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2019 Tak mám aj októbrové novinky a všetko beží off line a je to pecka! Hry pre celú rodinu (ten Luigi 3 je užasný ), nejaké staršie mám aj upgrady. Všetkým čo pomohli a mali trpezlivosť ešte raz ďakujem. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
0 Rescueman Odesláno Listopad 8, 2019 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2019 takže všetko ide ako má, celkom som sa v tom konečne z orientoval ale ... Celkom rýchlo sa mi podarilo zaplniť 128 GB SD kartu, takže som riešil, že vymažem (cez goldlief) niektoré hry alebo súbory. Cez Goldlief som vymazal hry a aj nejaké súbory ktoré mali len číselný názov (napr. 02152120004) . A stalo sa to že niektoré hry mi už nejdú. Najprv som si myslel, že sú to len súbory z hier tzv. checkpointy ale asi som sa mýlil. Tak som vymazal všetky hry a skúsil znovu nainštalovať .nfc súbory ale nejde to hlási to nejakú chybu (prikladám foto). Viete niekto o čo ide a čo treba urobiť aby bolo všetko v poriadku? Citovat
Otázka
vojta22
Zdravim nema nekdo prosim stranku nebo nevi nekdo kde sezenu nove informace ohledne hacku switche ? jestli se neco planuje na patchnute verze a jak jsou daleko a tak dale ? dekuji .
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.