nepster Odesláno Říjen 18, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2019 Ahoj, pracuju pro digitální agenturu (online marketing) a oslovilo nás Sony ohledně správy sociálních sítí PlayStation CZ a SK. Z naší strany by šlo primárně o tvorbu obsahu pro FB a IG. V tuto chvíli hledáme někoho, kdo by se stal naším community managerem (komunikace s komunitou /fanoušky/ na soc. sítích, odpovídání na komentáře, dotazy), ale i určitou podporou pro tvorbu obsahu. Zjednodušeně řečeno: hledáme někoho, kdo umí mluvit a rozumí jazyku gamerů a mladých lidí (ano, nehrají pouze mladí, ale ti jsou převážně aktivní na soc. sítích), baví ho hry a má v tom přehled. Šlo by spíše o formu dlouhodobějšího přivýdělku a práci z domu. Potřeba: flexibilita, zodpovědnost, dobré komunikační dovednosti, znalost odvětví her. Myslím, že jsem na správném místě, kde bude takových lidí spoustu a třeba se to někomu bude hodit. Podle mě fajn příležitost jak pro studenty, tak i nestudenty. Pokud by měl někdo zájem dozvědět se víc, napište mi sem do vlákna (ideálně do pondělí 21. 10.). PS: Snad to nebude bráno jako nějaká zakázaná reklama, píšu to sem spíš proto, že vím, že je zde tato komunita a někoho by to mohlo oslovit, tak Rix snad promine..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 23, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2019 Pár z vás mi psalo PM. Dneska jsem všem odpověděl a poslal víc info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2019 Tenhle post mi unikl, tak poprosím také o info. Psal jsem ti sz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Říjen 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2019 píše, že je to práce pro Playstation..né pro Onkologii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.