Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Chceš pracovat pro PlayStation?


nepster

Recommended Posts

Ahoj, pracuju pro digitální agenturu (online marketing) a oslovilo nás Sony ohledně správy sociálních sítí PlayStation CZ a SK.

Z naší strany by šlo primárně o tvorbu obsahu pro FB a IG. V tuto chvíli hledáme někoho, kdo by se stal naším community managerem (komunikace s komunitou /fanoušky/ na soc. sítích, odpovídání na komentáře, dotazy), ale i určitou podporou pro tvorbu obsahu. Zjednodušeně řečeno: hledáme někoho, kdo umí mluvit a rozumí jazyku gamerů a mladých lidí (ano, nehrají pouze mladí, ale ti jsou převážně aktivní na soc. sítích), baví ho hry a má v tom přehled.

Šlo by spíše o formu dlouhodobějšího přivýdělku a práci z domu. Potřeba: flexibilita, zodpovědnost, dobré komunikační dovednosti, znalost odvětví her. 

Myslím, že jsem na správném místě, kde bude takových lidí spoustu a třeba se to někomu bude hodit. Podle mě fajn příležitost jak pro studenty, tak i nestudenty.

Pokud by měl někdo zájem dozvědět se víc, napište mi sem do vlákna (ideálně do pondělí 21. 10.).

PS: Snad to nebude bráno jako nějaká zakázaná reklama, píšu to sem spíš proto, že vím, že je zde tato komunita a někoho by to mohlo oslovit, tak Rix snad promine..)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu