Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 11, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2019 spenat: Soubory na uloz.to už nejsou veřejné, téma archivuji. Takže, jak jsem slíbil, v jednom z topiců, zveřejňuji zde češtinu do PSP, tato čeština je řešena pluginem s lokalizačním balíčkem (upozorňuji, že já jsem ten plugin nevytvořil, pouze jsem přeložil lokalizační balíček). Čeština nefunguje na FW 6.61 a lze jí využít na max. FW 6.60! Jak na to? 1) Nejdříve si stáhněte archiv s češtinou s názvem Localizer_v1.2 z tohoto odkazu. Pozn.: Čeština je určena pouze pro PSP s verzí FW 5.50 - 6.60. Pokud máte FW 6.61, čeština Vám nepůjde. 2) Soubor .zip rozbalte a soubory localizer.prx a localizer.dat překopírujte do složky seplugins na rootu karty (pokud ji tam nemáte, tak ji vytvořte - na kořeni karty - první složka co se otevře po připojení do PC) 3) Do souboru VSH.txt (pokud ho tam nemáte, tak jej vytvořte) připište řádku: Pro PSP Go ef0:/seplugins/localizer.prx 1 Pro ostatní PSP: ms0:/seplugins/localizer.prx 1 4) Restartujte PSP, po restartování by jste již měli mít PSP v češtině Často kladené otázky: Pro jaká PSP je čeština určena? Čeština funguje na všech typech PSP. Na jaké firmwary čeština půjde? Čeština jde na všech cfw od 5.50 až do 6.60. Je instalace bezpečná? Ano je, nehrozí žádný brick, protože je čeština řešena jako plugin + lokalizační balíček a nic se nekopíruje do flash0, proto je instalace naprosto bezpečná. Plugin vlastně přesměruje čtení textů ze souborů .RCO uložených na paměti flash0 do souboru lokalizačního balíčku. Kompatibilita s pluginem CXMB (ctf témata) Čeština s tím nemá žádný problém, funguje při zapnutém CXMB a jakémkoliv ctf i ptf tématu. Co není přeloženo? Není přeloženo nastavení Bluetooth (PSP Go), celý Internetový prohlížeč, emulátor PSX, nabídka při zmáčknutí talčítka home (PS) ve hře, překlad je s částečnou diakritikou (jen čárky, bez háčků) Jak přepnu PSP zpět do angličtiny? Úplně jednoduše smažte řádku (ef0)ms0:/seplugins/localizer.prx 1 ze souboru VSH.txt a restartujte PSP WHITE-CZ reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperPresident007 Odesláno Prosinec 7, 2023 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2023 Jak možné odinstalovat CFW 6.61 kvůli blbě nainstalovat PSP update 6.61 protože čeština nedokázali verze 6.61 je potřeba poradit jak to možné zpět na 6.60? A kde mohly najít YouTube návod a rady i poradna, děkuji moc Jsem neslyšící ale mám potíže psaní čeština nevadí rád jasně komunikace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts