niasis Odesláno Prosinec 12, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2019 Je nějaký zaručený fígl, jak ztišit PS4? Rozebral jsem horní kryt-byl a je čistý. Ale jde dost slyšet. Je to přitom jen verze PS4 Slim. Pomůže přídavný větrák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 13, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2019 Koupit sluchátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Prosinec 13, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2019 To není pro mě ráda, já nechci, aby večer šla po celé místnosti slyšet ps4ka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxx82 Odesláno Leden 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2020 Rozebrat, vyčistit a dát novou pastu. Přídavný větrák je jen další bordel navíc. L.samorost reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.