lukinno Odesláno Prosinec 16, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2019 Dobrý den,chci se zeptat mám ps+ od kamose ještě s jednym kamosem. Ten druhy kamos si koupit hry přes ps,já si je stahl a hrál,tedka mám u nich zámek a nejdou spustit. Můžete mi někdo poradit proč ? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukinno Odesláno Prosinec 16, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2019 Neskončilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wopiczak Odesláno Prosinec 16, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2019 Musíš bejt online pokud není účet nastaven jako primár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 16, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2019 Zkus dát obnovit licence. Teď sem měl podobný problém když sem přidával bratrovi svůj účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 16, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2019 spis me zarazi to: mam ps+ od kamose s jeste dalsim kamosem. kdyz jste 3 tak to moc nefunguje. jeden to ma nastaveno jako primarni ucet a dalsi se stridaji v prihlasovani? spis druhej kamos prepnul primar na sebe a je konec sdileni i kamaradshaftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rkolarik Odesláno Prosinec 16, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2019 mně to taky dělalo, při každém zapnutí poté co jsem přešel na PS4Pro a to i přesto, že jsem konzoli ke svému účtu zaevidoval jako primární (poté co jsem se u staré nePro odevidoval) a jiné účty na ní neměl, na radu tady místních jsem dal odhlásit konzoli jako primární a pak znovu přihlásit a bylo po problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lukinno
Dobrý den,chci se zeptat mám ps+ od kamose ještě s jednym kamosem. Ten druhy kamos si koupit hry přes ps,já si je stahl a hrál,tedka mám u nich zámek a nejdou spustit. Můžete mi někdo poradit proč ? Děkuji za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.