lukinno Odesláno Prosinec 16, 2019 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2019 Dobrý den,chci se zeptat mám ps+ od kamose ještě s jednym kamosem. Ten druhy kamos si koupit hry přes ps,já si je stahl a hrál,tedka mám u nich zámek a nejdou spustit. Můžete mi někdo poradit proč ? Děkuji za odpověď Citovat
0 wopiczak Odesláno Prosinec 16, 2019 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2019 Musíš bejt online pokud není účet nastaven jako primár Citovat
0 Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 16, 2019 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2019 Zkus dát obnovit licence. Teď sem měl podobný problém když sem přidával bratrovi svůj účet Citovat
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 16, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2019 spis me zarazi to: mam ps+ od kamose s jeste dalsim kamosem. kdyz jste 3 tak to moc nefunguje. jeden to ma nastaveno jako primarni ucet a dalsi se stridaji v prihlasovani? spis druhej kamos prepnul primar na sebe a je konec sdileni i kamaradshaftu Citovat
0 rkolarik Odesláno Prosinec 16, 2019 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2019 mně to taky dělalo, při každém zapnutí poté co jsem přešel na PS4Pro a to i přesto, že jsem konzoli ke svému účtu zaevidoval jako primární (poté co jsem se u staré nePro odevidoval) a jiné účty na ní neměl, na radu tady místních jsem dal odhlásit konzoli jako primární a pak znovu přihlásit a bylo po problému Citovat
Otázka
lukinno
Dobrý den,chci se zeptat mám ps+ od kamose ještě s jednym kamosem. Ten druhy kamos si koupit hry přes ps,já si je stahl a hrál,tedka mám u nich zámek a nejdou spustit. Můžete mi někdo poradit proč ? Děkuji za odpověď
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.