janekPSP Odesláno Prosinec 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2019 Ahojte ma nekdo doma pandoru baterku a magic memory stick kartu pro unbriknuti psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 futo Odesláno Leden 11, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2020 Ahoj teď jsem to řešil a sehnat Pandoru je nadlidský výkon:) Tak jsem se rozhodl ji udělat sám a bez problémů za deset minut hotovo a po vytvoření magic ms se psp rozběhlo pokud tápeš tak zde na foru je vše a v kombinaci s youtube to zvládne opravdu každý:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janekPSP Odesláno Leden 14, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2020 cau no tapu, psp nehlesne ani po vyzkouseni tuny navodu. muzes nekde na net upnout tvoji vytvorenou magic memory stick kartu? popripade jakou kartu pouzivas? ja zkousel RainsUltraLiteMMS ale ten mi hlasi IPL Failed To Inject at delam co delam a druhej program PSPGrader sice napise vse successfull ale i tak to nejede vyzkousena tuna kombinaci jak levy tlacidlo tak prave i hardreset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Leden 15, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2020 To spíš vypadá na problém při spojení karty a PC. Jakým způsobem kartu připojuješ k PC? Zkoušel jsi jí předtím naformátovat? Aplikace, kterou zmiňuješ, by měla bez problémů fungovat. Uploadovat obsah MMS navíc jen tak nejde, popsaná aplikace dělá víc, než že jen zkopíruje soubory na kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janekPSP Odesláno Leden 15, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2020 Cau po procitani zahranicnich for jde o chybu komunikace mezi cteckou karet a pc neco ohledne toho ze to neni usb uloziste ale vymenne uloziste. No na stolnim pc jde o ctecku ve skrini a na ntb jde o starsi ctecku na kabelu USB 2.0 avsak na ntb je pouze usb 3.1 vic stroju kolem sebe nemam. Vyzkousen rezim kompatibility a i spousteni v administratorskejch pravech. Ty nemas hotouv pametovku jen na pujceni? Postu samozrejme uhradim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Leden 15, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2020 PSP už nemám roky, takže já bohužel ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janekPSP Odesláno Leden 15, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2020 Jj chapu skoda snad se nekdo najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janekPSP Odesláno Leden 16, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2020 lidicky lidicky prosim prosim smutne koukam kdo ma doma magic memory kartu nebo nastroje vhodne aby ji vytvoril? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janekPSP Odesláno Prosinec 8, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2020 opravdu se nikdo nenajde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janekPSP Odesláno Prosinec 10, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2020 vyreseno. karta se musela naformatovat na starem pc kde bylo xp a jeste pres prikazovej radek pomoci programu mpsformat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Prosinec 11, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2020 Zde návod na pandora baterku ale je to trvalá uprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janekPSP Odesláno Prosinec 11, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2020 (upraveno) jj to vse jsem udelal jen jsem nedokazal tu kartu donutit ke spolupraci az pak pomoho stare pc s jednojadrem a winxp a prikazovej radek. Upraveno Prosinec 11, 2020 uživatelem janekPSP nesla vlozit fotografie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
janekPSP
Ahojte ma nekdo doma pandoru baterku a magic memory stick kartu pro unbriknuti psp?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.