Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

XBOX ONE X - hluk

Otázka

Odesláno

Dobrý den,

Jako novopečený majitel xone x jsem trochu znepokojen zvukem, který jde nejspíš od ventilátoru zdroje. Není to nějak extrémně hlasité (cca +12 db těsně u konzole), ale spíše otravné. Zvuk se těžko popisuje, takže budu moc rád, když si poslechnete krátké video a řeknete, jestli je tento zvuk normální nebo je to bohužel důvod k reklamaci. Video bylo natočeno bez zátěže (otevřené menu a jedno aktivní stahování), se zátěží se zvuk samozřejmě stupňuje. 

Video na youtube: https://youtu.be/0Nnfi2j5gqs

Předem děkuji za odezvu a přeji hezký zbytek svátků.

Whirvy

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
před 16 minutami, Mortymer napsal:

Uplně normální, konzole musí vydávat nějaký zvuk...Pokud tohle je důvod k reklamaci tak si za žádnou cenu nepořizuj ps4 pro, to z toho hluku zešílíš.

Ok, díky moc za info. Je to moje první konzole a ve spoustě recenzí jsem četl, že xbox je takřka neslyšitelný, což mi nepřijde...asi jsem moc náročnej. Ještě jednou dík za uklidnění. 

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu