CorwinCz Odesláno Leden 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2020 Ahoj, chtel bych se zeptat zda by mi nekdo mohl pomoci s nastaveni XBOX360 kdy na jednom profilu je Live GOLD aby i ostatni profily mohly mit take vyhody GOLD. Protoze sam na Xboxu nehraju, nevim jestli zvladam spravne terminologii :-), ale mame dve deti a jednomu jsme na vanoce poridili GOLD s tim, ze i druhy ho bude moci vyuzivat, ale nejak to nefunguje. Decka se porad hadaji, kdo na koho hraje a hledal jsem to vsude na foru, ale nic nenasel, ani teda nevim jestli to jde.. Pokud by nekdo tedy vedel budu rad.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 2, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2020 Ahoj, bohužel funkce sdílení Goldu funguje až na Xbox One - na Xboxu 360 musí mít každý účet svůj vlastní Gold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorwinCz Odesláno Leden 2, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2020 Safra, tak s tim jsem nepocital, diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 2, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2020 Tak prodej X360 a kup Xbox One Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorwinCz Odesláno Leden 2, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2020 Pravda uz hodne zlevnili, chtel jsem uz minuly rok, ale bylo mi zamitnuto jako zbytecnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 2, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2020 No dá se koupit už za hubičku, nějaký v záruce kolem 3000 a X360 prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorwinCz Odesláno Leden 2, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2020 Jo ty myslis asi obycejny ONE, to uz bude lepsi nove Xko za 7500,- at to zase trochu vydrzi, 360ka je uz asi neprodejna, kdo by to dnes kupoval... Jinak koukam ze v podpisu mas stale 360ku i kdyz jsi rikal ze ji nemas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 2, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2020 No myslím že by stačilo normální eSko, Xko je zbytečné když má letos vyjit nový Xbox. Já mám Xbox One S a bohatě to stačí, mám i X360 s RGH úpravou, ale tu jsem půjčil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorwinCz Odesláno Leden 2, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2020 Jednu 360ku s RGH mam hozenou ve skrini, asi ju vytahnu jestli to jeste jede, koupil jsem ji pred par lety, ale moc jsem toho neodehral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.