Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nelze "koupit" v rámci Games with Gold hru pro Xbox 360

Otázka

Odesláno

Mám platné předplatné pro XBox Live, mám přidanou funkční kreditní kartu a mám dokonce i peníze v kreditu. Hry pro Xbox One lze normálně kupovat.

V rámci GwG můžu alokovat a stáhnout hry pro Xbox One, ale při pokusu o zakoupení (resp. získání) hry zpětně kompatibilní se ukáže nic neříkající hláška:

1628452981_Snmekobrazovky2020-01-20v0_25_50.thumb.png.d289b4eaef039af0084259ccd6cfad4d.png

Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Ten problém mám už asi s posledními 3-4 hrami pro Xbox 360.

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Od února mám stejný problém.Řeším to přepnutím regionu na Anglii (United Kingdom).Zapnu konzoli-setting-system-language a location-změním položku language a location na United Kingdom a dám restart now.Po restartu se přihlásím ke svému účtu a "zakoupím"(získám zdarma) si hry z goldu na 360 či původního xboxu.Přepnu language a location zpět na Českou republiku a restartuji.Snad to někomu pomůže.

• 0
Odesláno
před 6 hodinami, jirik napsal:

Jestli on nebude problem v tom, v ktere zemi sis registroval ucet. 

No kde by si asi registroval ucet. To jsou zase plky.

Dela me to taky cca od zacatku roku. A ano pouze na Xboxu. Klasicky pres prihlaseni v PC to jde v pohode. Teda trochu dele to trva. Na podporu jsem psal jiz z kraje, kdy se tento problem zacal vyskytovat a bohuzel na nic nikdo neprisel.

• 0
Odesláno
před 2 hodinami, jirik napsal:

Plky to nejsou. Pokud nekdo registroval ucet jeste v dobe Xbox360 treba v USA, tak muze mit problem se stahovanim her ze zpetne.

TJ sice super, ale proc v tom hledat zase neco jineho.

Ja jsem si zakoupil Xbox v CZ, registroval jsem ho v CZ, nikdy jsem neprepinal region, IP adresu mam verejnou a stale stejnou, nikdy jsem nemenil banku a kartu mam stale stejnou. A prestalo to jit z niceho nic zacatkem roku a pouze pro hry Xbox360. A uz jim ani na support nepisu. Je to samej indickej inzenyr.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu