Pipajs Odesláno Únor 11, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2020 Hra mi píše: Your Profile Does Not Have The Correct Permissions To Access xbox live Functionality , můžete mi poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Únor 12, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2020 Možná by bylo dobré napsat, o jakou hru se jedná V každém případě jsem si téměř jistý, že nemáš Xbox Live Gold předplatné. To se většinou týká jen multiplayeru, nicméně u některých her může být členství vyžadováno i pro samotné hraní (pokud se jedná o multiplayer-only hru). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pipajs Odesláno Únor 12, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2020 Jedná se o hru Plants vz Zombie Garden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 12, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2020 Myslím že právě tato hra vyžaduje Xbox Live Gold pro hraní a proto ti nejde. Je několik her, které si offline nezahrajes a musíš mít Gold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.