Karrem33 Odesláno Březen 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2020 Zdravím Měl bych dotaz dotaz jestli je jedno do jakého slotu připojím HDMI.Ps4 pro jsou na cestě telku mám Samsung QE55Q60R.Ale slyšel jsem že hdmi sloty v tv se lisi,tak se chci jen ujistit aby všechno šlo jak má.....díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Březen 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2020 ano, přesně jak píšeš liší se asi takto HDMI1, HDMI2, HDMI3 .... fakt nevím kde na ty h.vna chodíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Březen 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2020 Ahoj, nevím sice kolik toho vypíl kolega nade mnou, ale na mé tv Sony KD55 je nutno v nastavení, externí vstupy zapnout vylepšení formátu 4K HDMI. To se pak projeví na hdmi vstupoch 2 a 3. Jestli to má aj samsung netuším, zkus sa pak mrknout v nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Březen 24, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2020 Přesně tak, je třeba zjistit v manuálu co které HDMI umi, já to mám jako kolega Brumík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 24, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2020 Hoj. Q60 by mela mit automaticky detekce game mode a vsecko zapnout, ale... lepsi to pro jistotu zapnout: na me q70 je to zde: Karrem33 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krtek6 Odesláno Březen 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2020 ještě taky mohl řešit ARC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Karrem33
Zdravím
Měl bych dotaz dotaz jestli je jedno do jakého slotu připojím HDMI.Ps4 pro jsou na cestě telku mám Samsung QE55Q60R.Ale slyšel jsem že hdmi sloty v tv se lisi,tak se chci jen ujistit aby všechno šlo jak má.....díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.