Michalstefl Odesláno Duben 5, 2020 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2020 Ahoj chtěl bych se zeptat co mám dělat když jsem si deaktivoval primární ůčet dá se nějak vrátit zpátky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Duben 5, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2020 Účet je/byl tvůj nebo koho? Chtělo by to trošku rozvést.Jinak tady https://manuals.playstation.net/document/cz/ps4/settings/activation.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michalstefl Odesláno Duben 5, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2020 Ůčet byl můj a deaktivoval mi ho kamarád když byl jednou u mě a já bych potřeboval vědět jestli jde nějak vrátit zpátky do primárního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Duben 5, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2020 Máš daný link na který stačí kliknout a vše se dozvíš. A prosím pročti si pravidla a necituj předchozí příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michalstefl Odesláno Duben 5, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2020 Já se na ten link díval ale nedozvěděl jsem se tam jestli to jde nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Duben 5, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2020 Proč by to nešlo. Pokud ho jen deaktivoval pomocí postupu v odkazu ho zpět aktivuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michalstefl Odesláno Duben 5, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2020 Dobře děkuji a můžu se ještě zeptat kolik lidí může hrát přez jeden primární ůčet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Duben 5, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2020 Na primární pouze jeden pokud myslíme konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michalstefl Odesláno Duben 5, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2020 No myslím to tak když mám primární ůčet tak kolik na něm může hrát lidí . Napřiklad kamarád má primární ůčet a dal o něm ůdaje 3 dalším lidím kteří můžou hrát ty hry co jsou koupené na tom ůčtu kolik nás tam může ještě hrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Duben 5, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2020 Určitě další 3 lidi nemůžou hrát hry co jsou koupené na jeho účtu. Od PS4 je možnost rozdělit účet na ,,dva" - primární a sekundární. Primární je že aktivuješ na jiné konzoli a hraješ na svém účtu bez nutnosti přihlašovat se na nově aktivovaný primární účet. Sekundární je že tento účet aktivuješ ale musíš na něm i hrát jinak fungovat nebude. Viz. https://console-forum.net/tema/1106847-obchodovani-s-uctysloty-her-primarnisekundarni/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michalstefl Odesláno Duben 5, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2020 No jakože oni hrají na svých ůčtech ,ale nekoupili si ty hry oni si je vzali z toho jednoho účtu i na svůj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Duben 5, 2020 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2020 Takže znovu... Pravděpodobně možná ty hry hrát budou ale v momentě kdy není aktivní online jeden z nich. Současná politika SONY rozdělení účtu pouze na dva fungující NEdovoluje hrát hry prostě na více konzolích najednou... Prostě to NEJDE Michalstefl reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michalstefl Odesláno Duben 7, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2020 Čau chtěl bych se ještě zeptat jak zjistit svoje datum narození a heslo obojí jsem to zapomněl petrzlamal reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 7, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2020 datum narozeni mas v obcance nebo rodnem listu a heslo si muzes resetovat kdyz znas email petrzlamal, Mandaz a Kinimod84 reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michalstefl Odesláno Duben 7, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2020 A kde si to heslo můžu resetovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 7, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2020 zde odkaz: https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/help-library/my-account/login-details-and-verification/ps4-forgot-psn-password/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Michalstefl
Ahoj chtěl bych se zeptat co mám dělat když jsem si deaktivoval primární ůčet dá se nějak vrátit zpátky?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.