Junior Moderators spenat Odesláno Září 27, 2021 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2021 Téma aktualizováno, instalace USB ovladačů je nyní otázka dvou kliknutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 30, 2021 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2021 Opět měníme instalátor Tentokrát se téma věnuje TinWoo Installeru - kombinaci Tinfoil a Awoo Installerů, která má navíc možnost instalace z USB disku/flashky a možnost aktualizace Sigpatches přímo v aplikaci. Pokud dosud používáte Tinfoil Installer a nepotřebujete instalaci z USB disku/flashky (a aktualizovat Sigpatches z aplikace), není potřeba měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lewel101 Odesláno Listopad 17, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2021 Mám problém s hramy, istaluji hry přes kabel pc, nsp a xci a nejde mi nic spistit, instaluji na kartu, po spoštěni hry píše : Could not start the software, Please try again from the HOME menu.má nejnovější sistem. co mám dělat, poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 17, 2021 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2021 Nepiš duplikátní příspěvky a aktualizuj si Sigpatches. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maraferda Odesláno Únor 11, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2022 ahoj mam problém že se mi nedaři dostat do homebrew menu na nintendu switch lite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 11, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2022 mas natom SX Core mod chip? nebo co? na switch lite nejde homebrew bez chipu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 17 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17 Opraveny nefunkční odkazy a přidána aktuální verze TinWoo Installeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.