Nadzi Odesláno Květen 5, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2020 Zdravim Na internete ponuka pan offline hry za 5-7 eur. Chcem sa opytat ci je to nejaky podvod alebo nie? https://pc.bazos.sk/inzerat/110061108/xbox-one-hry.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Květen 5, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2020 Zdravím, podvod to sice není, ale rozhodně je to proti podmínkám využívání účtu. Zároveň počítej s tím, že s tím účtem bys nikdy nemohl jít online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 5, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2020 kup radeji gamepass. podobna cena mesicne a je to jistejsi produkt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nadzi Odesláno Květen 5, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2020 Ten pan mi napisal email ze to funguje na principu zdielaneho uctu kedy si ho pridam asi k svojmu uctu nainstalujem hru zapnem ju a potom sa mam odpojit od internetu a bude to fungovat. Ked budem chciet hrat na svojom ucte online hry tak to bude fungovat? Nezablokuje sa mi ucet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Květen 6, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2020 No hlavne pozor, zda tyto hry nejsou koupene přes kradene kreditni karty. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Květen 6, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2020 ..no a jak se to pozná že kupuje zboží-hru placenou z kradené kreditky....to by mne moc zajímalo ...spíše nekupovat co je nějak moc levné,výhodné...kdo Vám v dnešní době dá něco zadarmo či levně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Květen 6, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2020 Podobne inzeraty se tady resily par let zpatky. Vtip by tehda v tom, ze hry byly koupene přes kradene kreditky, proto se nemohlo hrat online, jelikož MS hru zablokoval, jamile majitel kreditky pozadal o refundaci. Ale jak riks, když je něco extra levne, je to vždy podezrele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nadzi Odesláno Květen 10, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2020 Tak som to vyskusal. Kupil som doom eternal a cod mw2 remaster a.stalo ma to 12 eur za obe. Da sa hrat len offline. Chlapik mi ktomu dal ucet s heslom a zatial v poriadku Mw2 som uz presiel a teraz hram dooma. Chlapik ma niekolko desiatok pozitivnych hodnoteni a maju dokonca aj facebook stranku. Takze ak to niekto chce skusit tak to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nadzi
Zdravim
Na internete ponuka pan offline hry za 5-7 eur. Chcem sa opytat ci je to nejaky podvod alebo nie?
https://pc.bazos.sk/inzerat/110061108/xbox-one-hry.php
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.