Nadzi Odesláno Květen 5, 2020 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2020 Zdravim Na internete ponuka pan offline hry za 5-7 eur. Chcem sa opytat ci je to nejaky podvod alebo nie? https://pc.bazos.sk/inzerat/110061108/xbox-one-hry.php Citovat
0 Junior Moderators spenat Odesláno Květen 5, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 5, 2020 Zdravím, podvod to sice není, ale rozhodně je to proti podmínkám využívání účtu. Zároveň počítej s tím, že s tím účtem bys nikdy nemohl jít online. Citovat
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 5, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 5, 2020 kup radeji gamepass. podobna cena mesicne a je to jistejsi produkt. Citovat
0 Nadzi Odesláno Květen 5, 2020 Autor Nahlásit Odesláno Květen 5, 2020 Ten pan mi napisal email ze to funguje na principu zdielaneho uctu kedy si ho pridam asi k svojmu uctu nainstalujem hru zapnem ju a potom sa mam odpojit od internetu a bude to fungovat. Ked budem chciet hrat na svojom ucte online hry tak to bude fungovat? Nezablokuje sa mi ucet? Citovat
0 jirik Odesláno Květen 6, 2020 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2020 No hlavne pozor, zda tyto hry nejsou koupene přes kradene kreditni karty. . Citovat
0 okajos Odesláno Květen 6, 2020 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2020 ..no a jak se to pozná že kupuje zboží-hru placenou z kradené kreditky....to by mne moc zajímalo ...spíše nekupovat co je nějak moc levné,výhodné...kdo Vám v dnešní době dá něco zadarmo či levně? Citovat
0 jirik Odesláno Květen 6, 2020 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2020 Podobne inzeraty se tady resily par let zpatky. Vtip by tehda v tom, ze hry byly koupene přes kradene kreditky, proto se nemohlo hrat online, jelikož MS hru zablokoval, jamile majitel kreditky pozadal o refundaci. Ale jak riks, když je něco extra levne, je to vždy podezrele. Citovat
0 Nadzi Odesláno Květen 10, 2020 Autor Nahlásit Odesláno Květen 10, 2020 Tak som to vyskusal. Kupil som doom eternal a cod mw2 remaster a.stalo ma to 12 eur za obe. Da sa hrat len offline. Chlapik mi ktomu dal ucet s heslom a zatial v poriadku Mw2 som uz presiel a teraz hram dooma. Chlapik ma niekolko desiatok pozitivnych hodnoteni a maju dokonca aj facebook stranku. Takze ak to niekto chce skusit tak to funguje Citovat
Otázka
Nadzi
Zdravim
Na internete ponuka pan offline hry za 5-7 eur. Chcem sa opytat ci je to nejaky podvod alebo nie?
https://pc.bazos.sk/inzerat/110061108/xbox-one-hry.php
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.