niasis Odesláno Květen 20, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2020 Lze přes nějaký emulátor, popřípadě jaký, hrát Wii hry na Nintendo switch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 20, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2020 Jedině skrze Dophin na CyanogenModu (Android). Počítej ale s tím, že je třeba přetaktování procesoru a i tak nebude většina her hratelných. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Červen 22, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2020 Také by to mělo jít přes Lakka - emulátor. Zatím nemám vlastní zkušenost, ale vzhledem k tomu, že se do něj přímo Bootuje přes Hekate, mohlo by to být rychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 22, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2020 Pravda, na Lakku jsem zapomněl, v každém případě se jedná o stejné jádro emulátoru, takže rychlost bude jen zanedbatelně vyšší (oproti bootování z Horizonu/běžného FW Switche za použití full memory usage), pokud vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Červenec 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2020 Tak jsem vyzkoušel naBootovat přes Hekate rovnou do LAKKA: - bootovací čas je dost dlouhý, ale pak se to rozjede - rychlost a zvuk nic moc, ale ještě zkusí Overclock - očekával bych, že budou nakonfigurovány NSW ovladače pro Wii a ne, že to bude chtít "Connect Wii Controller" - škoda, že nejde vybrat při restartu pyload a musí se to dát Reboot to RCM a injectovat Dobrá zpráva je, že to nic neudělalo s kartou, kde mám AMS a vše ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.