Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nejspíše odcizený účet


Beranir

Recommended Posts

Nevím kde jinde se zeptat tak to dávám sem, snažil sem se přihlásit na svůj psn učet na ps4 a nešlo to, zkusil sem poslat mail s resetem hesla a když sem došel na svůj mail, kterej mám spojenej s tímto učtem našel sem ve spamu mail o změně hesla provedenej několik hodin předtím a hned potom mail o změně ID. Neměl sem nastavené dvojité zabezpečení bohužel, znamená to, že jsem ztratil úplně kontrolu nad svým účtem? jaké jsou ted moje možnosti? Naštěstí učet nemám spojenej s kreditkou ani jiným bankovním učtem, takže by se mi nemělo nic stát aspon správně? Nikdy se mi nic takovýho nestalo tak nevím co ted dělat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

První obrovská chyba v dnešní době být bez dvoufázového ověření.
Každopádně ihned v pondělí volej na Playstation podporu a řekni jim o svém problému. Připrav si pár základních údajů jako je mail a rok narození uvedený při založení účtu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 7 months later...
  • 4 months later...

Kromě mailu, data narození se budou také nejspíš ptát na poslední nákupy na store (i free nákupy) jako další způsob oběření. Pokud tyhle informace budeš mít, tak si myslím, že se ti účet podaří vrátit zpět.

Mě se před pár lety podařilo to stejné s účtem, který ani nebyl můj. Někomu tady na fóru ukradli celý účet při prodeji slotu (jeden slot byl taky můj) a po kontaktu s podporou jsem takhle “ukradl zpět” ukradený účet toho zloděje…

Good luck.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu