Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIFA 21


Mandaz

Recommended Posts

Tak nám vyšla nový ročník fejfy.

A hned s ním první kontroverze. Normální verze, co vyjde v pátek obsahuje české titulky. Ale pozor na edice co vyšla v úterý. Ta nejdražší, Ultimate edice, NEOBSAHUJE české titulky. Pouze anglické, maďarské a polské. Ale střední verze, Champions edice, české titulky už obsahuje.

Dle slečny podavačky z židjrc se o absenci české lokalizace v nejdražší edici dozvěděli až včera při přebírání her.

 

Jinak po pár zápasech mi přijde poladěná hratelnost víc do pomala, přihrávky už nejsou strojově přesné a hlavně při koncích zápasů hrozí časté ukopnutí (viz. jako jeden nejmenovaný čínskosešitý bubák v dánsku :D ).

FUT režim je překopaný víc. Ve skvad batles zcela chybí kondice, aspoň jsem ji tedy vůbec mezi zápasy nemusel řešit. Také je předělané menu fut, přijde mi trošku líp přehlednější, ale je to dost o zvyku.

Zatím jsem spokojen, žádná revoluce, ale mírná evoluce v rámci serie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co třeba v porovnání s ročníkem Fifa 19, Ne dvacítkou, protože ta stála za starou bačkoru, myslím tedy hratelnost, nebo, je to třeba víc arkádové, nebo spíše  techničtější, což je mi po vůli, přirovnal by jsi to k nějakému ročníku co do podobnosti ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19tka mi moc nesedla, tu sem moc nehrál. Oproti 20tce mi přijde víc do techniky, přijde mi že su levý jak pervek, hlavně při bránění a centroch. Jak tak matně vzpomínám, spíš mi připomíná 18tku. Mám za sebou cca pět šest mačů, proto mi přijde eště brzo nějak extra soudit. Ale rozhodně absence mezizápasové kondice ve fut bude kontroverzní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu