thcom Odesláno Říjen 20, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2020 Já osel jsem nahodil nový FW a zvolil fat a ne exfat, jak tam teď dostanu znova FW nebo ten update na sxdc karty, když mám jenom 64gb a 128 sd? Jde to nějak přes malou flašku nebo přes PC. Popř android, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 20, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2020 Máš nějaký konkrétní důvod, proč nezůstat na FAT32? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thcom Odesláno Říjen 20, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2020 mno mam 64 GB karty a nejak se mi nedari ne formatovat na fat32 :/ ale ted to prave zkousim a hlavne se mi pak nevejde XCI vetis nez 4 GB mam pocit :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 20, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2020 .XCI soubory se dají rozdělit, viz třeba https://gbatemp.net/threads/xci-to-split-nsp.525737/. Každopádně bych doporučil dočasný formát karty na FAT32 a následně opětovnou instalaci stejné verze FW přes ChoiDujourNX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thcom Odesláno Říjen 25, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2020 V 20. 10. 2020 at 20:06, spenat napsal: .XCI soubory se dají rozdělit, viz třeba https://gbatemp.net/threads/xci-to-split-nsp.525737/. Každopádně bych doporučil dočasný formát karty na FAT32 a následně opětovnou instalaci stejné verze FW přes ChoiDujourNX. prene to jsem udelal, chladna hlava zacala uvazovat a doslo mi to Diky !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dat88 Odesláno Leden 31, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2021 V 25. 10. 2020 at 10:03, thcom napsal: prene to jsem udelal, chladna hlava zacala uvazovat a doslo mi to Diky !! Mne to bohuzel nepomohlo nestalo se to este nekomu? Docela jsem z toho nestastnej.. hry vsechno mam na 512Gb karte pouzil jsem 32Gb kartu na FAT32 nahral jsem z 512 karty licenci chjodurt stejnej fw co jsem delal akorat se mi rozsviti logo SX OS pri startu zhasne obrazovka a nic :-(( nemate nekdo radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thcom Odesláno Březen 5, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2021 V 31. 1. 2021 at 10:20, dat88 napsal: Mne to bohuzel nepomohlo nestalo se to este nekomu? Docela jsem z toho nestastnej.. hry vsechno mam na 512Gb karte pouzil jsem 32Gb kartu na FAT32 nahral jsem z 512 karty licenci chjodurt stejnej fw co jsem delal akorat se mi rozsviti logo SX OS pri startu zhasne obrazovka a nic :-(( nemate nekdo radu? a co presne resis, ja omylem nahral exfat FW misto fat32. a postupem nahore jsem to opravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
thcom
Já osel jsem nahodil nový FW a zvolil fat a ne exfat, jak tam teď dostanu znova FW nebo ten update na sxdc karty, když mám jenom 64gb a 128 sd?
Jde to nějak přes malou flašku nebo přes PC. Popř android, díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.