thcom Odesláno Říjen 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2020 mozna blby dotaz, existuje gamepad, ktery by fungoval se swoitchem i s mobilnim telefonen ? nasel jsem totiz toto, https://www.usgamer.net/articles/how-to-use-your-phone-as-a-nintendo-switch-controller tak me napadlo, zda to vubec jde diky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 25, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2020 Pokud máš CFW, můžeš použít s pluginem MissionControl drtivou většinu gamepadů namísto běžných. Takže třeba Xbox One gamepad - funguje jak na Androidu, tak na Switchi s CFW a systémovým pluginem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 26, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2020 Tak jsem se trošku ztratil. Ptá se na ovladač co funguje se switchem i telefonem a pošle link na ovladání switche telefonem. Kupříkladu nintendonswitch pro controller funguje se switchem i telefonem. Nebo mi neco uteklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thcom Odesláno Říjen 31, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2020 parada, diky pratele ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.