thcom Odesláno Říjen 25, 2020 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2020 mozna blby dotaz, existuje gamepad, ktery by fungoval se swoitchem i s mobilnim telefonen ? nasel jsem totiz toto, https://www.usgamer.net/articles/how-to-use-your-phone-as-a-nintendo-switch-controller tak me napadlo, zda to vubec jde diky ! Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 25, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2020 Pokud máš CFW, můžeš použít s pluginem MissionControl drtivou většinu gamepadů namísto běžných. Takže třeba Xbox One gamepad - funguje jak na Androidu, tak na Switchi s CFW a systémovým pluginem. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 26, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2020 Tak jsem se trošku ztratil. Ptá se na ovladač co funguje se switchem i telefonem a pošle link na ovladání switche telefonem. Kupříkladu nintendonswitch pro controller funguje se switchem i telefonem. Nebo mi neco uteklo? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.