Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 18, 2020 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2020 Sony stahuje Kybersypače z online storu. To je velký špatný To se “DVD projektu pink” moc nepovedlo https://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=sony-odstranila-cyberpunk-2077-z-playstation-store-vsem-hracum-nabidne-vraceni-penez-drpm Citovat
okajos Odesláno Prosinec 18, 2020 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2020 nadávají někteří že to neměli dělat na ps4...přitom 40% přeobjednávek bylo právě na ty ps4....navíc už jsem četl i jinde že Sony má podchyceno kolik hráči na těch svých digitálech odehráli a kdo tam má více minut-jeden psal že měl odehráno víc jak hodinu-tak má smůlu -nic nedostane stejně jako zatím?-i majitelé fyzických disků pokud by taky chtěli své peníze zpátky.. Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 18, 2020 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2020 To si v Polsku za ramecek nedaj Skoda, takova slibna zalezitost... za rok tomu dam sanci Citovat
gambler Odesláno Prosinec 18, 2020 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2020 No hlavně je to gayshit. Ženě tam mužeš naroubovat pinďoura, ale vaginu chlapovi ne. Jestli tohle ma byt budoucnost Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 18, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2020 melo to bejt PC only, za 3 mesice ps5 a xss a cajk. proste na next gen jiz konzole v duchodu ala ps4 nemaj. sorry jako. Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 18, 2020 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2020 Uspechali to, no Citovat
werty Odesláno Prosinec 20, 2020 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2020 Já jsem spokojenej, hraju na pc a hra vypadá užasně. V nejhorších případech se dostanu k 30-40FPS, někde v centru města když je tam fakt hodně věcí, ale kdybych neměl zapnutý měřič, tak to nejspíš ani nepoznám, protože je to bez dropů. Screenshoty jsem dělal od prvního dne kdy hra vyšla, na prvních pár jsou velice zajímavé scifi úkazy A grafické nastavení. Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Mandaz Odesláno Prosinec 20, 2020 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2020 Fajné screeny, akorát jsi zezačátku nevěděl jak dát české titulky nebo co? Citovat
werty Odesláno Prosinec 20, 2020 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2020 @Mandazkdyž hru vypneš a zapneš tak naběhnout zase anglické, takže se mi stávalo, že jsem hrál s anglickýma... ale na úplném začátku jsem ani nevěděl, že tam je čeština Citovat
Mandaz Odesláno Prosinec 20, 2020 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2020 Aha, já pořádně zkusím příští týden, zatím sem hrál na ps5 cca dvě tři hodiny a moc z teho odvařený nejsu Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 21, 2020 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2020 Ale tak to uz by stacilo, ne...? https://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=dejte-si-pozor-na-velikost-ulozene-pozice-ve-hre-cyberpunk-2077-muze-se-vam-poskodit-4ct3 Citovat
duffy Odesláno Prosinec 22, 2020 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2020 tak tyhle fajné problémy se save daty jsem měl jen s jednou hrou v historii a to byla Farmers Dynasty hrál jsem ji celý den uložil a druhý den jsem začínal zase od začátku.Alespon nám ten cyberpunk dlouho vydrží Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 22, 2020 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2020 je to navrat do dob PS2, kdy jsem jiz nemel penize na pametovou kartu a tak jsem hral bez kartyy a po kazde smrti ve final fantasy x zasr od zacatku:))) Martinoslav reagoval na 1 Citovat
werty Odesláno Prosinec 22, 2020 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2020 @mirai_trunkstak dá se to brát jako volba otížnosti zajímalo by mě, proč jsou ty moje screenshoty tak hnusný, protože by měly být v rolišení qhd.. Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 22, 2020 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2020 Hnusna hra, hnusny skrýnšoty Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.