MiroslavPalenik Odesláno Leden 9, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2021 Mám ps3 a ovladac s ps4 nejde mi ovládat hra prečo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1 Manoust Odesláno Leden 9, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2021 Protoze mas ps4 ovladac, proto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Leden 9, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2021 https://www.zing.cz/novinky/6022842/dualshock-4-je-konecne-bezdratove-kompatibilni-s-ps3/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 9, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2021 Hm..ale bez problemove to asi neni jak vidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Leden 9, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2021 Tak ono v cca 99,999999999999999999998 procentech případů je problém mezi tv a gaučem Manoust reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 10, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2021 tak moje internety pisou: FIFA 14 (Use a DualShock 3 to navigate menu when pop up says to use wireless controller and then use Dualshock 4.) https://www.ign.com/wikis/playstation-4/DualShock_4_Compatible_PlayStation_3_Games#DualShock_4_Compatible_PlayStation_3_Games v menu jede jen dualshock 3 pak se da i ds4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 10, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2021 To je tak, když na konzoli staré jak Betlém, chceš hrát hru starou jak Jeruzalém s novým ovladačem od novější konzole Kup novou konzoli nebo novější verzí hry, i když Fifa byla vždy problémová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Leden 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2021 ovladac musi byt na kabelu, jinak to nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MiroslavPalenik
Mám ps3 a ovladac s ps4 nejde mi ovládat hra prečo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.