jack84 Odesláno Leden 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2021 Ahoj, jde nějak změnit jazyk u této hry, mám koupenou krabicovku, na bookletu není nic napsané německy, ale když to nainstaluju, tak je hra celá v němčině a to stejné i když hru nainstaluju z game passu, kde je hra zdarma. Jde nějak změnit hru na angličtinu, německy neumím ani kvaknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 29, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2021 A nemáš konzoli v němčině a nebo lokaci Německo? Většinou hry podle toho nastavují jazyk a dle MS by hra měla mít angličtinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack84 Odesláno Leden 29, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2021 Xbox mám týden a moc s ním neumím, ale NHL mám v češtině, a ostatní hry, co jsem instaloval, jsou v angličtině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 29, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2021 Tady není nic těžkého na tom, vlézt do Nastavení v konzoli a projít položky, otázka na 10 minut Navíc menu Xboxu máš v češtině ne? Koukni na jazyk konzole a umístění účtu Já mám konzoli i účet česky, a pokud má hra titulky v češtině, v menu hry ji najdu. Jinak ve hře v menu by mělo jít vybrat jiný jazyk, koukni se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack84 Odesláno Leden 29, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2021 V nastavení je nastavena čeština a země Česká republika, dokonce i Kinect Sports Rivals, kde na bookletu je všechno psané ve španělštině, se po nainstalování a stažení aktualizací, hra předělala komplet celá do češtiny. Docelá mě to mrzí,Disneyland je super hra pro děti na kinect. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 29, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2021 V menu hry bude určitě Na výběr jiný jazyk, je divné že by tam byla jen němčina Jinak komplet v češtině (dabing i titulky) je pro děti i hra Rush v GamePassu a je myslím i pro Kinect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack84 Odesláno Leden 29, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2021 Jj Rush mám staženou a je komplet v češtině, v menu jsem všechno projížděl a nic, ještě mě napadlo tovární nastavení konzole, ale je mi líto stažených věcí, 3 dny a noci jsem všechno stahoval s mojí rychlosti netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack84 Odesláno Leden 29, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2021 Problém vyřešen, hru jsem odinstaloval, xbox přepnul na angličtinu, znovu hru nainstaloval, zpátky přepnul xbox na češtinu a hra jede už v angličtině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 29, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2021 Tak to je super, zřejmě nějaký šotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinius75 Odesláno Duben 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2021 Tak bohužel tento problém řeším nyní též. Hra má spoustu jazyků podporovaných, ale nedává Výběr jazyka, pouze Hlasitost zvuku. Mám v angličtině od začátku a chci přepnout na jiný jazyk, ale ať hledám jak hledám, výběr Jazyka nemá nikde nabídku. Ví někdo jak změnit v této hře Jazyk? Tak jsem změnil jazyk né ve hře,ale na xboxu na Polskou lokalizaci a Hra zůstala stejná. Když jsem dal celý Xbox na polštinu, tak už se polština dostala i do hry,ale jen Titulky. Tak to vypadá,že pro změnu jazyka ve hře se musí změnit jazyk na celém xboxu a né jen v dané hře,super. A mluvené slovo je stejně anglicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nagano80 Odesláno Duben 17, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2021 Tahle hra je bez české lokalizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.