petr01 Odesláno Duben 20, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2021 Mám problém... Nainstaloval jsem si Horizon zero dawn the complete edition, mám diskovou verzi u které je i DLC Frozen Wilds.... Hlavní hra běží jak má ale když chci nainstalovat frozen Wilds tak mi to píše že nelze nalézt hru... Poradíte mi pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Duben 20, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2021 nechci dělat chytrýho.... ale nemusí se nejdříve dohrát ten hlavní příběh a po dohrání hlavního příběhu- to nabídne možnost stažení toho pokračování.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 20, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2021 na hrani asik musis mit dohranej original, ale na instalaci? a kde chces instalovat datadisk? si myslim, ze je jiz obsazen v plne hre a kdyz ho chses stahnou separe tak se to cuka. kazdopadne ted muzes zkusit stahnout digitalku, je zadara v akci Sony hraj a zustan doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Duben 20, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2021 Jestli se nepletu, tak by dlc mělo být přímo v instalaci na disku, takže po vložení blureje se hrou by se ti mělo automaticky se hrou nainstalovat i dlc. Nemělo by být třeba instalovat samotné dlc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Duben 20, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2021 tak si to myslím i já ale nejdříve musí dohrát tu základní hru....aby se pak dostal k hraní toho DLC...takže směle do toho...až dohraješ...uvidíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Duben 22, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2021 Nemusí dohrát nic pánové [emoji6] měl jsem obyč. diskovou, DLC dokoupil pak ve store, nainstaloval a pak hrál. Frozen Wilds se pak objevilo normálně na mapě a šlo hrát i když sem byl v základní hře na nějakých 20% [emoji4] mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
petr01
Mám problém... Nainstaloval jsem si Horizon zero dawn the complete edition, mám diskovou verzi u které je i DLC Frozen Wilds.... Hlavní hra běží jak má ale když chci nainstalovat frozen Wilds tak mi to píše že nelze nalézt hru...
Poradíte mi pls?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.