petr01 Odesláno Duben 20, 2021 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2021 Mám problém... Nainstaloval jsem si Horizon zero dawn the complete edition, mám diskovou verzi u které je i DLC Frozen Wilds.... Hlavní hra běží jak má ale když chci nainstalovat frozen Wilds tak mi to píše že nelze nalézt hru... Poradíte mi pls? Citovat
0 okajos Odesláno Duben 20, 2021 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2021 nechci dělat chytrýho.... ale nemusí se nejdříve dohrát ten hlavní příběh a po dohrání hlavního příběhu- to nabídne možnost stažení toho pokračování.... Citovat
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 20, 2021 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Duben 20, 2021 na hrani asik musis mit dohranej original, ale na instalaci? a kde chces instalovat datadisk? si myslim, ze je jiz obsazen v plne hre a kdyz ho chses stahnou separe tak se to cuka. kazdopadne ted muzes zkusit stahnout digitalku, je zadara v akci Sony hraj a zustan doma. Citovat
0 Mandaz Odesláno Duben 20, 2021 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2021 Jestli se nepletu, tak by dlc mělo být přímo v instalaci na disku, takže po vložení blureje se hrou by se ti mělo automaticky se hrou nainstalovat i dlc. Nemělo by být třeba instalovat samotné dlc. Citovat
0 okajos Odesláno Duben 20, 2021 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2021 tak si to myslím i já ale nejdříve musí dohrát tu základní hru....aby se pak dostal k hraní toho DLC...takže směle do toho...až dohraješ...uvidíš... Citovat
0 Moderators SAIXX Odesláno Duben 22, 2021 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 22, 2021 Nemusí dohrát nic pánové [emoji6] měl jsem obyč. diskovou, DLC dokoupil pak ve store, nainstaloval a pak hrál. Frozen Wilds se pak objevilo normálně na mapě a šlo hrát i když sem byl v základní hře na nějakých 20% [emoji4] mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
Otázka
petr01
Mám problém... Nainstaloval jsem si Horizon zero dawn the complete edition, mám diskovou verzi u které je i DLC Frozen Wilds.... Hlavní hra běží jak má ale když chci nainstalovat frozen Wilds tak mi to píše že nelze nalézt hru...
Poradíte mi pls?
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.