liborpoulik Odesláno Květen 4, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2021 Zdravím, možná hloupý dotaz, dají se tyto sluchátka připojit k ps4 ? mají 3,5 mm jack a bluetooth. https://www.czc.cz/audio-technica-ath-m50xbt-bezdratova/255850/produkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 4, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2021 všecko s Jackem jdem napojit pres ovladac dualshock 4. BT ti je u sony leda tak k ...či.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Květen 4, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2021 Pravěká hloupá otázka, jak funguje bluetooth ?, nikdy jsem to neměl, přijímač od sluchátek napojíš do usb konzole, něco jako receiver k bezdrátovému gamepadu na počítač ? Takže bezdrátově bluetooth fungují pouze sluchátka od Sony,Platinum, či Gold atd. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 4, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2021 vsechny bezdraty co podporuje psko jsou Wifi. Pripichnes vysilac a jedes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magyar Odesláno Květen 7, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2021 Ak k tomu dokúpiš BT dongle ktorý sa vie správať ako zvukovka, tak to pôjde. Takto s PS5 (a v minulosti s PS4 aj PS4Pro) používam ležáky B&W PX. Dongle ktorý mám je Creative BT-W2 a funguje parádne. Sluchátka normálne dávajú aj pseudo-spatial audio. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 7, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2021 To pak otevírá spoustu možností. Díky za info. magyar reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magyar Odesláno Květen 7, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2021 A potom to vyzerá v ikonke zvuku nejak takto, proste púšťaš zvuk na čom chceš, neodreže ťa to od hlavného ozvučenia. Ja to používam len večer prakticky. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 7, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2021 Pres ten Wifi dongle to funguje prakticky stejne, zvukovka a signal jde pres wifi. Ale todle pres BT ma vyhodu kdyz mas jiz kvalitni sluchadla s BT a nechces jich mit doma vic jen na konzoli. Co nejakej Lag? nepozorujes zpozdeni za obrazem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Květen 7, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2021 Pozdě, už jsem koupil drátové sluchadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magyar Odesláno Květen 7, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2021 Pres ten Wifi dongle to funguje prakticky stejne, zvukovka a signal jde pres wifi. Ale todle pres BT ma vyhodu kdyz mas jiz kvalitni sluchadla s BT a nechces jich mit doma vic jen na konzoli. Co nejakej Lag? nepozorujes zpozdeni za obrazem?Lag prakticky žiadny, dongle aj sluchátka vedia aptX a predpokladal by som že to cez to aj šlape. Inak presne ako vravíš, ležali mi tam, než ich predávať za 4-ku (kupované za 10k [emoji2960]), používam na toto [emoji1]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magyar Odesláno Květen 7, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2021 Pozdě, už jsem koupil drátové sluchadla.Drátovky zahoď a kupuj bezdrát. Drát používajú komouši [emoji1]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Květen 7, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2021 před 40 minutami, magyar napsal: Drátovky zahoď a kupuj bezdrát. Drát používajú komouši Sent from my iPhone using Tapatalk Pro A proč jako ? Řekni mi důvod. Jednoduše napichnu do dualshocku, stejně jako do discmanu, nestarám se o nabíjení, mám nižší cenu a podle všeho mají dráty i lepší zvuk, ale bezdrát má taky své výhody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magyar Odesláno Květen 7, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2021 Lebo stále kabel. Nič iné. Bezdrát idem už 7 rokov, lebo ma desne štvali káble všade. Aj medzi ovládačom a sluchátkom by ma dnes už desne štvali. Vždy som radšej utratil viac než bežný priemer za výrazne lepšie bezdráty, ale mal som kvalitu drátov (preto väčšina sluchátok doma = B&W). Takže prečo nie? [emoji6]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Květen 7, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2021 OK, to je věc vkusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
liborpoulik
Zdravím, možná hloupý dotaz, dají se tyto sluchátka připojit k ps4 ? mají 3,5 mm jack a bluetooth.
https://www.czc.cz/audio-technica-ath-m50xbt-bezdratova/255850/produkt
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.