Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hudba na HDD xbox 360


Maurik

Otázka

Zdravím. Hledal jsem, ale nenašel. Můj syn hraje na Xboxu 360 hlavně NHL 15 (vím už je to staré) a v nastavení si všimnul možnosti přidání vlastní hudby do hry. Jako hlavní hudba, hudba po vstřelení branky atp. Když však kliknul na Jak přidat hudbu, tak mu to napsalo, že na pevném disku Xboxu musí mít hudební soubory a vytvořen seznam. Jenže jak tam tu hudbu dostat? Dal jsem mu ji na flešku a vložil do Xboxu 360, xbox sice hudbu (mp3) přehraje, ale když si otevřu v Xboxu tu flešku, tak mi to paradoxně ukazuje, že je prázdná, pouze se na i vytvořily nějaké složky (prázdné). Jak tedy dostat z flešky hudbu na HDD Xboxu a jaký seznam mají na mysl.?

A ještě jeden dotaz, abyxh nevytvářel další dotaz. Je vůbec k něčemu dobrý a využitelný Ultimate Passat na Xboxu 360? Protože v nabídce na Xboxu 360 mi to žádné hry zdarma v rámci passu nenabízí, ani od EA. Díky moc za odpověď 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Díky za odpověď. To je divný, že by to nešlo. Proč by to jinak ve hře NHL 15 nabízeli? Tam je přímo možnost Vybrat vlastní hudbu, ale když má to najedu a potvrdím, tak mi to samozřejmě napíše, že na HDD není žádná hudba. A další položka je, že ji musím nejdříve na HDD nahrát a vytvořit seznam. Proč by to ve hře na xbox 360 psali, když by to nebylo možné.? Taky tam píšou, že návod na přidání hudby na HDD najdu na stránkách xbox.com. Jenže tam to nikde nemůžu najít. Proto jsem hledal nějaké fórum, kde bych návod našel. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Díky, zkusím to. 

Tak jsem to zkusil a nic. Na Flash disk jsem dal složku Xbox 360 a do ní ty hudební soubory. Když jsem vložil flešku do Xboxu 360 a v nastavení najel úložiště a vybral tu flešku, tak tam byly složky, které jsem nevytvořil (Videos, Pictures, Profiles atd.), ale ta moje složka tam nebyla. Paradoxně když jsem spustil přehrávač hudby, vtak se tam složka Xbox 360 objevila a v ní ta hudba a šlo to přehrát. Tak nevím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu