Domca Odesláno Srpen 24, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2021 Dobrý večer objednal jsem si z aliexpresu free mc boot kartu ale nevím jak to v ps 2 zprovoznit mam ps2 slim 90004 8c takže by to mělo podporovat díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 25, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2021 Ahoj, PS2 v revizi 9xxxxx s DATE kódem 8C nespustí FMCB z karty žádným způsobem. Doporučuji se podívat na FreeDVDBoot exploit. Domca reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 6, 2023 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2023 Co revize 1A? Nebo to je 1.ctvrtleti 2011? Kdyz 8C je 3ti 2008? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopricek Odesláno Květen 7, 2023 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2023 Free McBoot nativně 9000x verze umí jen revize co mají bios 2.20 ( 8A, 8B ). Jestli chceš freemcboot rozjet na novějších již patchnutých revizích ( bios 2.30 a vyšší ), je potřeba mít na kartě exploit Fortuna ( funtuna / opentuna) přes kterou se freemcboot zavádí. Rozdíl je v tom, že se freemcboot nenabootuje při startu sám ale je třeba paměťovou kartu otevřít v browseru a poté se vrátit do úvodní obrazovky = aktivuje exploit a nabootuje freemcboot. nebo použít již zmíněný freeDVDboot miz012 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 8, 2023 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2023 Uz jsem zjistil jak je to s tim 1A... je teda jeste novejsi nez hodne zminovana 8C. Ja mam 79003 a FMBC je OK. Jen jsem si rikal, ze bych si vzal do sbirky i nejakou peknou 90004 Ale FreeDVDboot se mi nedari vypalit tak, aby mi ho 790004 (bez karty) vzala... - na zkousku. Takze pripadne 90004 mi pojede, kdyz na kartu nekde dam ten funtuna, ok? Treba udelam upravu na te 79003. Jedine, co me jeste ted "trapi" ze ze mi OPS2 nebere ISO z LAN (z NASu), protoze zvlada jen SMB protokol v1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopricek Odesláno Květen 8, 2023 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2023 Ideální bude, když skrz 79003 s FMCB nainstaluješ funtunu na jinou paměťovou kartou kterou budeš pak používat jen s 9000x modelem. zde je celkem fajn návod jak a co. akorát místo aby jsi vypaloval freeDVDboot abys nabootoval do ulaunchELF, použiješ již nainstalovaný FMCB co máš na 79003. Poté budeš postupovat jako ve videu a mělo by to být hotové. Co se týče nahrávání z nasu, tak buď sehnat nějakej jinej NAS co umí i SMB co bere OPL, zkusit sehnat nějakej rozumnej router s USB portem a sdílet skrz ten ( většina SMB umí, třeba TP-Link archer c5. Existuje i custom protokol co je prý až 4x rychlejší než SMB, ale je to zatím early stage ( UDPBD protokol ). Hodně stěstí s funtunou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 9, 2023 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2023 jj ja prave myslel, ze bych do 90004 dal vypaleny freeDVDboot a jel z toho, ale kdyz mi ho ani 79003 nevzala tak jsem rad te funtune Prosel jsem vsechny 3 a funtuna vypada nejlip Ten novejsi SMB protokol musel prijit s nejakou aktualizaci NAS... protoze v minulosti mi to z nej jelo. Vcera jsem s tim bojoval asi 2h a pak jsme zjistil, ze je tam novejsi protokol. No jeste mam doma starsi NAS od Edinasu, tak kdyztak zkusim ten. A nebo pres ten Router, muj Asus USB porty ma (a mozna i 3kovy). Kazdapdne jeste jednou diky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.navratil Odesláno Prosinec 12, 2023 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2023 ZDRAVIM MAM problem mam ps2 model 79003 a mam free mc boot a aj fortuna a nemuzu spustit usb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovacov Odesláno Únor 12 Nahlásit Share Odesláno Únor 12 spoustí se přes wlaunchelf ktery bys mel mít na kartě s freemc bootem pokud je USB nafomátováno exfat PS2 tak nevidí soubory a hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 13 Nahlásit Share Odesláno Únor 13 Resil jsem ten samy problem o vikendu.... jeden SSD disk mi nejel vubec (pri pusteni zustalo viset FMCB a nic se nedelo). druhy disk jel OK. ale nic jsem na nem nevidel (exfat, FAT32 OK) Musel jsem si stahnout novejsi verzi ulancheru i open ps2 loaderu a uz je vse OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.