Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

navod na reflash


BlackWolf

Otázka

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Uz sa to tu riesilo niekolko krat a ty sa opytas. Najprv hladaj potom sa pytaj.

O aku Liteonku ide? Je ich viac druhov.

Ak mas key s tvojej mechaniky, ak ti ho tvoj predosly flasher dal,tak ti staci spravny sata radic. Ale ak nemas tak musis vycitat HW sposobom. Pozri tu co napisal hakki http://www.xboxzone.sk/viewtopic.php?f=11&t=14562&sid=a8024a259f1f0b7790f916b1e6374206. a pozri si aj napr. toto http://console-forum.net/tema/44733-flash-liteon-mechaniky-ixtreme-1-5-amp-jungleflasher

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

napisem ti ako som to robil ja :

VSETKO ROBITE NA VLASTNU ZODPOVEDNOST

1. Rozobral som xbox

2. Mechaniku som pripojil cez SATA do PC

3. Spustil som PC

4. Zapol som xbox

5 . Spustil som Jungle Flasher ( najnovsi )

6. Isiel som do MTK Flash 32

7. Nasiel som mechaniku ( preklikas porty, az kym nenajdes tvoju Liteon Mechaniku )

8. Siel som do FW Tool 32

9. Open Source FW: dal som tam Dummy.bin .. ( pri naslednom opytani o autoloade som dal nie )

10. Open Targed FW: tam som dal LT+ ( podla tvojej mechaniky)

11. Dal som Spoof Source to Target

12. Klikol som pravym tlacidlom myši a dal som verify key

13. V MTK Flash 32 som pozrel ci je kluc verified

14. V MTK som dal Lite-On Erase

15. Ano, zasa Ano

16. vytiahol som napajaci kabel od mechaniky a hned dal spet ( musis to stihnut ked bezia take bodky - cca 5 sec. )

17. V Drive properties ( MTK, dole nalavo ) ti napise Vendor Mode

18. potom som klikol na write

19. zapisalo a nasledne napisalo Write Veriefied OK

20. Stlacil som Outro/ ATA reset , napisalo dole v logu Drive is LiteOn ( musi to napisat, mne to napisalo az po tretom kliknuti na outro ) , potom so vypol XBOX a jungle, pripojil mechaniku spet, poskladal xko..

21. HRAL SOM S LT+

VSETKO ROBITE NA VLASTNU ZODPOVEDNOST. ( Neviem ci bude fungovat vsetkym, no mne fungoval - mechanika 83850C V1 )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

v JF si v karte Firmware tool 32 jlikni na open source firmware. Najdi si dummy.bin so svojej mechaniky. JF sa ta opyta ci chces autoload tam daj Nie. V casti source pod Rev je napisane typ mechaniky.Ak mas 83850C este mozes mat V1 alebo V2. Ostatne mas v tom odkaze co som ti poslal vyssie.

CK3 je potrebny na vycitanie key zo 74850C a ako connectivity kit pre napajanie mexhaniky z PC a nie z xboxu. Mozes si vyrobit napr. tento http://img9.imageshack.us/i/connectivitykitbyemzet.jpg/

Mne sluzi uz dlho a bez problemov.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Takže jestli to dobře chálu tak abych flashnul svujjiž flashnutý xbox360 nepotřebujumít nic krom -pc,xbox360,a pár programú respektive jeden jogleflasher ?pokud ani tak stačí rozebrat cboc 360 páchout mechaiku na sata na zakladi desku a napajeni nechatz xboxu? ještě nemam ponětí jaoumam mechaniku ale asi tedrozeberu xbox a jdu na to když to pojebumaximálně to dám flashnout ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Prosimvasmam prblem mam jungleflasher chtel jsmeto udělat podlenavodu mmm273 ale neuzu zaqboha najit svoji mechaniku a tayk jsem zjistil že asi tennávodnebude uplnejpač mě píše jungleflasher že chce nějakej driver asi to bude tenhleportio64 pac mam 64bit vin7 a takjsme se ho snazil nainstalovat ale nejde mi to stah jsem si nejakej dsec13b a souselto podle navodu delal vse skopcil ty ovladače do system 32 drivers a stejnak nic udelal to enable a stejnak nic nemoh by nekdo pichnout? diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

superman25: Vůbec nemáš ponětí o tom, co takový flash obnáší a snažíš se podle nějakých útržkovitých informací splácat něco, co povede tak akorát k tomu, že si ten svůj Xbox totálně domrvíš. Jednak se tvoje příspěvky čtou velmi obtížně, jsou nesrozumitelné a zmatečné, o jazykové úpravě zde nemůže být ani řeč a druhak nepouštěj se do něčeho, o čem nemáš absolutně páru. Dej na mojí radu a svěř svůj Xbox nějakému flasherovi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pardon za chyby máš naprostou pravdu nedávno jsem vyměnil klávesnici za jinou prozatimní a je to opravdu bída vynechává znaky a jazyková úprava? moje moto je na chyby kašlu nato že čeština není múj rodný jazyk to není nejhorší :) alespon podle toho když čtu něco co píše jiný cizinec .Dúležité je že si rozumíme. Jynak jasně nevým úplně co flash obnáší ale rád bych se to naučil a říkal sem si že kyž sem někdo hodí návod a já to podle něj přesně udělám bude to ok ale došlo mi že žádný z návod není úplný a chce to si přečíst výc příspěvkú ale tenhle mi přišel jednoduchý tak jsem to chtěl zkusit jen mi nejde nainstalovat ten driver. Jinak pokud se nepletu flash mechaniki obnáší přehrání originálního firmware(popřípadě již flashnutého) na nějakým zpúsobem upravený dokonce jsem i pochopil co je k čemu potřeba proč se dělá záloha originálu na co a proč je u některých typú potřebný key a taky jakho získat ale poradil mi jeden známí že nejjednodušší zpúsob jakto udělat je nechat napájení z xbox a napojit to přez sata do pc a udělat to přes dos,ale bez konect kitu to nestiham do sekundy jak jsem se dočetl tady na foru tak jsem to ani nezkoušel. a pak jsem našel jednoducý návod jakto udělat bez něj a když je tam napsáno žena to je čas asi 5sec než tam něco naběhne tak semsi řek že to nebude snad taový problém. Taky si říkám že když dodržím úplně stejný postup krok po kroku co je v tom příspěvku a ještě k tomu mám naprosto stejný hw a taky už jsem měl mechaniku flashlou takže nepotřebuju znát key a jungle flasher si ho vyčte sám tak si říkám že to nebude snad takovej problém. Ale o ovladačíchjsme neměl tušení myslel jsme si že to najde bez nich a ono asi nejde,takže mám jen potíž s tím že jungle flasher před spuštěním i po spuštění píše -portio64.sys Driver not Installed - udělal jsem vše podle krokú v jednou návodě abych ho nainstaloval Ppoužil nato prográmek ve skratce DSEO verzi 13b a stejně pořát nic tak jsm emyslel že mi někdo poradí je jasný že to třeba nezvládnu ale když to zpackám holt se nedá nic dělat a přinejhorším pokud vím nedomrdám celej xbox360 ale budu muset koupit mechaniku a nechat jí flashnout a to jsem ochotnej risknout jelikož tady máme flashera co to dělá za 1000korun cožje dost skusil bychto docela sám. Je jasný že nevým úplně přesně co takový flash obnáší ale do detailu ani podstatu přece znát nepotřebuju od toho jsou návody ,tutoriály a rady.Párkrát jsem známím přehrával systém např, android a taky nahrával novou romku u svého windows mobile phounu vým že se to s flashem asi třeba nedá srovnat ale všechno jsmem zvládl i bez toho abych přesně věděl jaká je podstata ated kyžuž jsme topárkrát dělal to celkem chápu takhle tedy určitě začínal každý flasher.Možná že jsem v příspěvcích psal trochu chaoticky to pardon ale myslím že bych to i tak zkusil budu tedy brouzdat sám třeba něco najdu i takale díky za odpověd vážím si tvojí rady a když po sobě čtu předchozí příspěvek asi bychsi odpověděl to samé :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj všem,

souhlasím se Supermanem25. Fóra jsou od toho, aby si lidi pomahali. Je zde mnoho uzitecnych inforamci, ale potrebne detaily jsou schovany. A když si chce někdo flashnout nebo zkurvit mechaniku tak mu k tomu pomožme.

Osobne jsem novym vlastnikem Xka, dostal jsem jej. Jinak jsem hrač na PC.

Hry nekupuji především z toho důvodu, že dle mého názoru jsou předražené a cena neodpovídá povaze software - kopírování a nákladům na distribuci včetně návratnosti z hlediska vývoje.

Až budou hry stát 300Kč, včetně nových, a budu si jej moci stáhnout z webu za tuto cenu, tak nebudu řešit nějaké flashování atd...

Další věcí je fakt, že Flashari jsou drazí. Nebudu dávat 800-1000 Kč za každý nový flash firmware. Souhlasil bych, pokud dám flasherovi 800 Kč jednorázově a on mi bude flashovat firmware na nový. S tímm, že mu přinesu pouze mechaniku pro připojení přes SATA. Rozebrat Xko není žádný problém.

Takže toto jest můj názor. Sám mám z flashováním nějaké zkušenosti, v životě jsem si nějaký ten obvod složil.

S novým JF vypadá flashování Xka jako "piece of cake" až na to, že pro moji mechaniku jsem prozatím nenašel Flash LT+ 1.1 - jde o Lite-on s FW 9504 a model DG16D4S .

Pokud byste někdo měl flash pro tuto mechaniku, byl byl moc vděčný.

Samozřejmě díky vše, kteří uvolňují prográmky pro flashování a hacknutý Fimware !!!! Těmto bych nejraději dal nějaký ten peníz ne drahým kopírovačům nápadů (flasherům) levným kopírovačům ano :-).

Díky moc !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu