Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nejlepsi hra roku 2010


Robot2037

Recommended Posts

Tak nam skoncil rok 2010 a vsude se jiste zacnou objevovat podobne hodnoceni a hlasovani o nejlepsi DS hru roku 2010. My si tady udelame nase male vlastni hlasovani. Pravidla jsou jednoducha:

1) hlasovani konci v nedeli 16. ledna ve 20:00. pak budou hlasy secteny a vyhlaseny vysledky

2) kazdy muze hlasovat pouze 1x

3) hlasovani probiha tim stylem, ze kazdy napise sve 3 nejlepsi hry

4) hlasy pro jednotlive hry budou secteny, hra s nejvice hlasy vyhrava

5) navrzena hra musela byt vydana behem roku 2010, na regionu nezalezi

nejakou inspiraci muzete najit treba zde. nezapominejte na hry, ktere vysly na zacatku roku. verim ze spousta z vas bude navrhovat ty hry, ktere vysly nedavno, protoze je mate jeste v pameti a na to co bylo predtim jste uz skoro zapomeli. priznam se ze ani ja si to vsechno nepamatuji, takze hodilo by se mit nejaky seznam toho co vyslo v minulem roce. kdyby nekdo o nejakem vedel, bylo by to fajn.

tak muzete hlasovat. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jo, Dsko se ke mně dostalo až před prázdninama, tudíž nevím pořádně co vycházelo v lednu a zpětně se mi to hledat nechce :D ale k tématu.

1) Professor Layton and the Unwound Future - Vynikající příběh (ano, i já jsem brečel jak malá holka), zapeklité puzzlíky, parádní dabing (pokud máte teda US verzi) a krásný výtvarný styl...Ta 200MB romka za to stojí.

2) Super Scribblenauts - Hračička se slovíčkama...Naprosto úžasný nápad, druhý díl opravuje veškeré chyby které nasekal první (možnost přeskočit intro, frustrativní ovládání, nešikovnost s křídly a jetpackem), přihodili přídavná jména, zábavné (a leckdy i pekelné) levely...Poklona, a hluboká.

3) Pokémon Soulsilver - Tady jsem musel pro jistotu pohledat datum release, ale vlezlo se to do tohoto roku (ehm, minulého). Další obrovský krok oproti předešlým dílům (zlepšení enginu, konečně pořádné využití dotykáče, Pokémon pobíhající za postavičkou). Samotná hra u mě vyvolala silný záchvat nostalgie, páč jsem hrál (a dohrál) starej dobrej Pkmn Silver...Jojo, Ash je pěkně tuhej.

Tak, tři bych už měl, kandidátů bylo samozřejmě víc, např. 999 (který jsem vyřadil z toho důvodu, že ještě nemám dohraný), LotR: Aragorn Quest (což zase bylo překvapení roku, čekal jsem levnou slepeninu...a ono fortelné RPG, ač se v něm nedalo umřít), nadprůměrnou sekačku The Force Unleashed II (u kterého jsem se nechutně zasekl), Puzzle Quest 2 (ač byl první díl lepší), The Sims 3 (protože by mě pak moje drahá polovička neměla ráda kdybych se nezmínil) či Tetris Party Deluxe (protože nostalgie).

Když nad tím přemýšlím, měl bych si to grafomanství hlídat. Omlouvám se za erupci myšlenek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale jo, třetí Layton asi jednoznačně.

Dál asi, celkem bez výraznýho rozlišování pořadí - Last Window za "textovky", SW - The Force Unleashed 2 za akční a Lufia - The Curse Of Sinistrals za RPG. Ale Aragorn náhodou taky fajn :)

A zatím mi uhýbají třeba Super Scribblenauts nebo Golden Sun, o Ninokuni nemluvě...

Edit: Podle Robota2037. Tři zvýrazněné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Pokud staci jedna hra, tak 999. Pokud ne, a Edgeworth vysel anglicky ve 2010., tak Gyakuten Kenji na 2. miste. :D A jinak ani nevim, jsem skoro nic jineho nehral, Layton nebyl spatny. Golden Sun jsem ale nemel tu cest zatim vyzkouset, takze kdyz uz mam hlasovat, tak prvni misto 999 a druhe nerozhodne. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak moc lidi se nezucastnilo, skoda.

Z tech par hlasovani vysly takove nejasne vysledky. Na prvnim miste se umistila hra Professor Layton and The Unwoud Future s celkovym poctem 4 hlasu. Na druhem miste se 3 hlasy Golden Sun Dark Dawn. Na tretim miste bylo jiz vice her a zbytek dostal po jednom bode. Zde je kompletni prehled:

4 body:

- Professor Layton and The Unwoud Future

3 body:

- Golden Sun Dark Dawn

2 body:

- D.e.m.e.n.t.i.u.m II (cenzuruje to nazev hry :) )

- Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors

- Picross 3D

1 bod:

- Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth

- Art Academy

- Call of Duty Black Ops

- Lego: harry potter

- Lufia - The Curse Of Sinistrals

- Guitar Hero On Tour : Decades

- Pokémon Soulsilver

- Star Wars - The Force Unleashed 2

- Super Scribblenauts

- The Penguins of Madagascar

dekuji tem co hlasovali :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Ja som moje NDS Lite stratil 31.oktobra takze odvtedy som sa moc o NDS nezaujmal ale sem tam som sem prisiel kuknut ale skoda ze som si tuto temu nevsimol :( Ja viem ze je to uz mimo hlasovania ale pre mna najlepsia hra bola Pokemon White potom D.e.m.e.n.t.i.u.m. 2 a na tretom mieste to bol Lego Harry Potter. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty si správný nintenďák. Já své DSi prodal a vůbec nevím jako proč. Jestli mě popadla touha našetřit peníze a koupit 3DS, kterée si koupím až podle rad za delší dobu vydání. Ale udělám to tak že si koupím DSiXL na DS hry a 3DS na 3DShry.(nesnesl bych hrát DS hry na takovým malých obraovkách když se mi tu nabízí taková velká XL konzole.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty si správný nintenďák.
to si myslel naozaj alebo ironicky.Ak naozaj tak dakujem.Nj bol to moj najlepsi priatel a co je na tom uplne najlepsie ze som ho stratil 1. novembra na den vsetkych svatych. :/ Nevadi uz sa tesim na nove 3DS a hlavne ked budem na nom hrat novych pokemonov :) :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu