Kristian Odesláno Leden 7, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2022 Zdravím mám taký problem ako zapnem hru, tak po chvilky hranie a nič nerobenia (len nechám stáť postavu na voľno) sa mi začnem obraz sám posúvať hore svoj volne tak isto pri mierení so zbranou... viete poradiť? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM74 Odesláno Leden 7, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2022 To vypadá spíš na problém ovladače, jiný DS jsi nezkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian Odesláno Leden 7, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2022 Tiež si myslím skúšal a ten to nerobí.. robí to originálny k PS4 ... Napadlo ma resetovať ovladač alebo odpojiť ich od PS4 a zapojiť original znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Leden 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2022 no potkala tě smůla.....říká se tomu driftování ovladače-prostě nějaký problém s mikrospinači u těch kloboučků...u ps4 mne to nepotkalo-tam jsem měl dva ovladače a hráli na tom pak i pětileté děcka-i když jsem mohl vysvětlovat že to nemají tak drtit a vylamovat při hraní tak si stejně dělali po svém- takže to dostalo určitě kapky ale žádný problém... no a přesně to mi začal dělat po třech měsících druhý koupený ovladač k ps5- choval jsem se k tomu velmi něžně .....tak jsem si vědom že k žádným kolizním jednáním při hraní nedošlo...nespadlo to ...a podobně-taky jsem zkoušel resetovat.. je zajímavé že jsem vlastně používal oba dva ovladače souběžně -takže zas tolik to opotřebované nebylo-takže asi fakt hodně záleží jestli máš smůlu a koupíš zmetek...nakonec jsem to řešil jsem to přes záruku/Alza/ po asi dvou týdnech-samozřejmě to poslali do servisu-a dali nový...uplynulo pár měsícú a zatím je klid mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.