patrikbb Odesláno Leden 12, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2022 Zdravím , chtěl jsem se zeptat, zda se dá rozumně do Nintenda Switch nainstalovat costume FW, tak aby bylo možné hrát stažené hry , a to bez zásahu do HW . Mám zkušenosti s PSP a VITA, ale tohle je úplně jiný kousek. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Leden 12, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2022 Musíš mít V1 podporovanou verzi, pak to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Leden 12, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2022 Stačilo se podívat, než ses zeptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
patrikbb
Zdravím , chtěl jsem se zeptat, zda se dá rozumně do Nintenda Switch nainstalovat costume FW, tak aby bylo možné hrát stažené hry , a to bez zásahu do HW . Mám zkušenosti s PSP a VITA, ale tohle je úplně jiný kousek. díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.