Kamel Odesláno Leden 12, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2022 Nabízím k prodeji pětici steelbooků k Destiny 2. Některé jsou bez škrábance a nekteré s menšími škrábanci. Cena za kus 100 Kč. Foto možné po domluvě v sz. Zájemci pište sz. Úprava ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Leden 13, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2022 foto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 14, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2022 Doma ti je cvaknu. Fotku pošlu do messengeru ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Leden 14, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2022 jasny diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 26, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 2, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2022 Hoši, když už si vyžádáte fotky tak aspoň nebuďte ko ko ti a odpovězte...Já fakt nemám čas posílat každému zdejšímu de mentoj do soukromé zprávy či wacapu/mesengeru fotky, aby mi pak milostivě nebyl schopnej ani odpovědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 2, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2022 @Kamel posli mi svoje fotky na signalnemusi bejt ty se steelbookem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 2, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2022 Jo ty takhle ...a fotky chceš jen nějaké pózi či dicpic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Srpen 18, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2022 Cena 100 Kč za bůček, ber... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 28, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2023 Vyhozeno do sběru železa, LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 17, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2023 Vyhozeno do popelnice, LOCK. headhot reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts