Jump to content
  • 0

Internet z notebooku do ps3?

vlada320

Question

čau lidičky mám takovou otázku.měl jsem doma stálý připojení od UPC a to jsem teď zrušil a kvůli notebooku mám jen bezdrátovej internet od Vodafonu do notebooku(takovej ten USB modem malej) ale nemám teď možnost jak připojit ps3 k internetu.našel jsem na netu tuhle věcičku ale nevím zda se tomu dá věřit http://www.nejnizsi-ceny.cz/prispevek-odeslano/usb-wifi-adapter-pro-bezdratovy-internet-na-wii-nds-psp-ps3/ jde mi prostě o to abych dostal nějak internet z notebooku do ps3.nevíte jak na to nebo popřípadě jestli někdo neví zda tahle věcička funguje protože přesně něco takovýho potřebuju,pokud to funguje tak to koupím a je vyřešeno ale bojím se že to nebude fungovat.díky moc za rady vláďa

11 answers to this question

Recommended Posts

• 0

tak už jsme mluvil s tím člověkem od kterýho bych to kupoval a řikal že to funguje ale horší je prej to že to má návod jen v angličtině a že j to docela peklo to nastavit aby to fungovalo.já nejsem v tomhle směru moc technicky zdatnej tak se teď ptám jestli někdo nevíte kde je nějakej návod jak to nastavit třeba.díky moc

• 0

Zdravím, tohle jsem taky kdysi řešil a řešení mě stálo asi 50,- a 15minut času. Koupil jsem úplně obyčejnej internetovej kabel a v notebooku nastavil sdílení internetu. Taky jsem prvně uvažoval o podobné bezdrátové blbosti ale jednoduchost zvítězila.

Mimochodem, zaplému ntb se určitě nevyhneš.

• 0

Jen taková malá rada na závěr - stačí, když propojíš PS3 s NTB přes kabel, a v NTB zapneš, že na nabíječce se po zaklapnutí krytu nic nestane, pouze se vypne obrazovka. Žádný spánek, nebo vypnutí, NTB poběží, ale potichu, nenápadně a nebude tolik žrát. Nic lepšího asi nevymyslíš :D

• 0

ahoj michale prosimtě a nemohl by jsi mi poradit jak jsi to udělal?já si s tím teď hrál docela dlouho a nemůžu na to přijít.poraď mi kde co mám nastavovat a jak.moc by mi to pomohlo.jina kabel mám a ať jsem dělal cokoli tak vždycky nakonec mi na notebooku se okázalo odpojen síťový kabel a na ps3 mi to napsalo nějakou větu a konec :-(