ps1-ps2-3ds-sw Odesláno Leden 30, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2022 Zdravím, má cenu si na display Switch Oled pořizovat ochranné sklo? Někde jsem četl, že tam nějaká folie je. Já jsem si po vybalení ničeho nevšiml, nebyla tam ani ta obycejná folie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Leden 30, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2022 Můžeš obojí, sklo ochrání líp, oboje musíš dokoupit. ps1-ps2-3ds-sw reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Leden 31, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2022 V základním balení swiště žádná fólie není. Rozhodně doporučuju koupit, buď fólii nebo tvrzené sklo. Sklo má samožřejmě větší odolnost než fólie. ps1-ps2-3ds-sw reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ps1-ps2-3ds-sw
Zdravím, má cenu si na display Switch Oled pořizovat ochranné sklo? Někde jsem četl, že tam nějaká folie je. Já jsem si po vybalení ničeho nevšiml, nebyla tam ani ta obycejná folie.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.